Ultima oră

428 de politisti supravegheaza sectiile de votare

Raluca Manolache
27 nov 2008 605 vizualizări
428 de politisti vrinceni vor sta de paza pe 30 noiembrie la 214 sectii de votare date in competenta Politiei, din totalul de 348 de pe raza judetului

Acestia vor sta de veghe pentru ca legislatia in vigoare prevede ca premergator si pe timpul campaniei electorale, in timpul actiunii de votare si ulterior acesteia, structurile Ministerului Internelor si Reformei Administrative sa actioneze conform atributiilor ce le revin prin lege, pentru desfasurarea alegerilor in conditii de deplina libertate, siguranta civica si ordine publica. "Cunoasterea in detaliu a situatiei operative din zonele, locurile si mediile de interes politienesc si luarea masurilor care se impun pentru prevenirea, contracararea si neutralizarea oricaror actiuni sau intentii de tulburare a ordinii si linistii publice pe timpul campaniei electorale si in ziua alegerilor parlamentare, sint doar citeva dintre prioritatile Politiei pentru aceasta perioada", a spus comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. De asemenea, pentru desfasurarea procesului de votare in conditii de deplina siguranta alti 145 de politisti se vor constitui in echipe de interventie si de cercetare la nivelul fiecarei subunitati de politie, pentru a reactiona cu promptitudine in orice situatie si pentru a solutiona cu operativitate toate sesizarile. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.