Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
13 nov 2008 671 vizualizări
Cronica zilei de ieri

  • Vidra: S-a aruncat in ripa din cauza iubitului


  • O femeie de 25 din judetul Arad, care sta cu forme legale in comuna Vidra, a ajuns la spital cu tripla fractura de mandibula. Geta G. s-a prezentat la Spitalul Vidra pe 11 noiembrie cu dureri acute, spunindu-le medicilor ca a fost batuta. Pe fir au intrat si politistii care au constatat ca pe 5 noiembrie tinara a primit trei palme de la iubitul ei, in urma unor neintelegeri, cu aceasta ocazie parasind si caminul conjugal. Cu toate acestea, a revenit acasa in aceeasi noapte, prezentind mai multe rani pe corp, dupa ce s-a aruncat intr-o ripa din fata casei. La spital a ajuns insa abia pe 11 noiembrie dupa ce s-a simtit rau. Politia va continua cercetarile pentru a face lumina in acest caz. Se pare ca tinara nu are pe nimeni in Vrancea si nu a avut cui sa ceara ajutor pentru problemele pe care le are in familie. (R. M.)


  • Ruginesti: Agresor taiat cu foarfeca


  • Un copil de 16 ani din Pufesti a ajuns la spital fiind pedepsit pentru ca i-a dat cu scindura in cap unui amic de pahar. Astfel, in noaptea de 10/11 noiembrie, Ionut N., care locuieste cu forme legale la o familie din Ruginesti, a mers sa bea cu un localnic, Gheorghita Chiriac, pe care l-a lovit cu o scindura in cap dupa ce s-au luat la harta. Cumnata victimei a reactionat in urma acestui incident luind o foarfeca pe care a infipt-o in abdomenul agresorului. Politistii vor face verificari si in acest caz. (R. M.)


  • Focsani: I-au furat hainele din geanta


  • Un comerciant ambulant din judetul Ialomita a fost jefuit de doi adolescenti. Politistii din Focsani au fost anuntati de Cezar Sarateanu ca persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri dintr-o geanta. Din primele verificari s-a constatat ca doi tineri de 16 ani i-au furat acestuia din geanta mai multe haine noi. Cei doi sint cercetati de politistii Biroului de Investigatii Criminale pentru stabilirea intregii activitati infractionale. (R. M.)


  • Mina antitanc la Unirea


  • Pirotehnistii din cadrul ISU Vrancea au ridicat mai multe elemenete de munitie din cartierul odobestean Unirea. Specialistii au ridicat o mina antitanc si 1.200 cartuse. Acestea au fost descoperite de muncitorii unei ferme in timpul demolarii unei cazemate de pe cimp. Munitia neexplodata a fost ridicata in vederea distrugerii. Si o focsaneanca a cerut ajutorul ISU pentru a intra in casa. Marti seara, Lina Stelian a ramas blocata pe dinafara si a avut nevoie de interventia descarcerarii pentru ca usa apartamentului sau de pe strada Tudor Vladimirescu sa fie deblocata. (D. C.)


    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 0

    Adaugă comentariu
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.