Ultima oră

Un puscarias a inghitit doua agrafe si o lama

Raluca Manolache
11 nov 2008 938 vizualizări
Omul a recurs la acest gest in semn de protest Un detinut de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Focsani a inghitit doua agrafe si o lama de la un aparat de ras in semn de protest fata de starea de arest.

Vasile M. de 33 ani a ajuns simbata pe mina medicilor de la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean "Sf. Pantelimon" Focsani dupa ce le-a spus gardienilor ce a facut. Tinarul era nervos pentru ca nu i s-a aprobat trecerea de la un regim de detentie la altul si implicit transferarea intr-o alta camera. "Detinutul a ajuns la spital dupa ce a inghitit obiecte taioase. A recurs la acest gest pentru ca nu a fost transferat la un alt regim de detentie, asa cum a solicitat. I s-a spus ca trebuie sa se intruneasca o comisie pentru acest lucru, dar cind a aflat, a recurs la acest gest", ne-a precizat subcomisarul Dan Slavoiu, purtatorul de cuvint al Penitenciarului. Dupa ce a ajuns la Spitalul din Focsani, barbatul condamnat pentru inselaciune a fost transferat la Spitalul Militar, unde a fost consultat de doctori. Pentru ca starea sa de sanatate nu ridica probleme deosebite a fost trimis la Penitenciar, unde se afla sub supraveghere medicala. Reprezentantii unitatii spun ca este primul caz de acest gen din acest an. Ba mai mult, se stie ca cei mai multi detinuti care doresc sa protesteze recurg la automutilare fara insa sa-si puna viata in pericol. De cele mai multe ori detinutii isi fac rani cu obiecte ascutite pe miini si pe fata. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.