Ultima oră

Ambulantieri vitezomani

Raluca Manolache
4 nov 2008 806 vizualizări
Politistii de la Circulatie sustin ca aproape zilnic soferii de pe Salvari depasesc viteza admisa in localitate, chiar daca nu sint in misiune.

Acest lucru a fost sesizat de politisti in urma actiunilor realizate in acest an. In acest sens, ieri, rutieristii au realizat o actiune pe raza judetului prin care au incercat sa vada daca sint folosite semnalele acustice si luminoase in mod abuziv. Inspectorul principal Marius Milea, de la Politia Rutiera, spune ca s-au verificat mai multe documente precum certificatul de inmatriculare, permisul de conducere, dar si foaia prin care soferii pot demonstra ca merg la o urgenta medicala. Politistii sint de parere ca, atita timp cit legea prevede respectarea regimului de viteza si incalcarea acesteia se poate face numai atunci cind se deplaseaza in regim de urgenta, soferii trebuie demonstreze ca persoanele care se afla in ambulanta au nevoie de ajutor medical. In acest an, trei ambulantieri au fost sanctionati pentru incalcarea vitezei legale chiar daca nu se aflau in misiune. Totodata, nici in acest weekend rutieristii nu au avut liniste. Pentru ploaia de nereguli din trafic au fost aplicate 677 sanctiuni in valoare de 46.386 lei. Cei mai multi soferi au fost amendati pentru ca au uitat sa ridice piciorul de pe acceleratie. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 8 ore, 42 minute, 34 secunde
Dar pe politisti cine ii verifica la respectarea legii?Ca stau ca HAIDUCII in masini neinscriptionate sa dea amenzi....De ce nu respecta legea si ei ...sa-si inscriptioneze masinile...sa nu mai i-a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.