Ultima oră

In coma alcoolica la Bachus

Raluca Manolache
28 oct 2008 989 vizualizări
Un minor a baut la Festivalul Vinului pina a intrat in coma Adeptii lui "Bachus" le-au dat batai de cap doctorilor de la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

In acest weekend zeci de petrecareti au ajuns de la Festivalul Viei si Vinului direct pe patul de spital pentru ca nu se mai puteau tine pe picioare de beti ce erau. Doctorii au fost chiar surprinsi in momentul in care la spital a ajuns si un tinar de 16 ani din Focsani, in coma alcoolica. Baiatul a fost adus la unitatea spitaliceasca de medicii de la Serviciul de Ambulanta, care au fost solicitati sa intervina de unul dintre petrecareti. Dr. Danut Ceamburu, managerul Ambulantei, spune ca efectiv baiatul nu mai stia de el. Acesta a fost internat in sectia de Terapie Intensiva unde a stat sub supraveghere medicala timp de doua ore. "I s-a administrat o perfuzie cu glucoza si vitamine si i s-a urmarit respiratia si tensiunea arteriala. A fost supravegheat timp de doua ore si dupa ce s-a trezit a plecat acasa", a spus dr. Mihail Cirstea, purtatorul de cuvint al Spitalului. Medicii mai spun ca in cazul in care concentratia de alcool din singe este foarte mare, persoana in cauza poate muri. De asemenea, doctorii au mai mult de munca in cazul copiilor care ajung in coma alcoolica la spital. De precizat ca cei mai multi petrecareti care au ajuns de la festival la spital sint adolescenti. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.