Ultima oră

Alergat cu briceagul prin tren

Raluca Manolache
28 iul 2008 802 vizualizări
Incidentul a fost generat de un presupus furt u in final, agresorul s-a transformat in hot Un barbat din Iasi se afla in atentia politistilor dupa ce vineri noapte a fugit cu briceagul dupa un bacauan care se afla in trenul personal Mangalia - Suceava.

Incidentul s-a produs in momentul in care trenul se afla intre statiile Buzau si Focsani. Subinspectorul Ilie Romeo, de la Politia Transporturi Feroviare Focsani, spune ca Micu Cojocaru, de 52 ani, s-a urcat in tren aflindu-se in stare avansata de ebrietate si in momentul in care i s-a parut ca Florinel Diaconu, de 38 ani, vrea sa ii fure sacosa, a scos un briceag sa il ameninte. "I s-a parut ca a tras de sacosa si s-a repezit la el cu un briceag. L-a intepat putin in obraz pentru ca tinarul a reusit sa se fereasca. S-a repezit din nou la el si Florinel Diaconu a fugit. O femeie din tren a vazut ca ceva nu este in regula si a sunat la 112, anuntind Politia", a relatat Romeo Ilie. Vazind ca nu il poate prinde, agresorul s-a lasat pagubas insa s-a transformat el in hot pentru ca, la coborirea in gara Focsani, a furat un geamantan lasat pe coridorul trenului. Numai ca barbatul era asteptat de politisti, astfel incit a fost retinut pentru cercetari. In urma controlului corporal, oamenii legii au gasit asupra acestuia un briceag, dar si bagajul furat ce apartinea unui tinar care a adormit in tren. In consecinta, faptasul s-a ales cu dosar penal si este cercetat pentru furt calificat, pentru ultraj contra bunelor moravuri si lovire, dar si pentru ca purta ilegal arme albe. "Ambele victime au depus plingere la politie si bagajul tinarului a fost recuperat. Totul s-a intimplat pe fondul consumului de bauturi alcoolice, dar si victima furtului a fost de vina pentru ca si-a lasat bagajul nesupravegheat. Tragem un semnal de alarma si le solicitam calatorilor sa nu se mai urce in tren daca se afla sub influenta bauturilor alcoolice", a mentionat politistul de la Transporturi Feroviare. De asemenea, oamenii legii apreciaza promptitudinea cu care femeia a sunat la 112 in momentul in care a vazut ce se intimpla. Politistii le recomanda calatorilor sa sesizeze imediat eventualele incidente neplacute. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.