Ultima oră

Provincialii, primii calificati in finala Cerbul de Aur

Camelia Stănilă
22 iul 2008 981 vizualizări
Trupa vrinceana Provincialii si solistul Dragos Chircu sint primii doi calificati in finala nationala a Festivalului International "Cerbul de Aur", editia 2008.

In prima semifinala pentru selectarea concurentilor romani, ce a avut loc duminica in emisiunea "Taverna estival" de pe TVR1, cele doua prestatii au fost apreciate ca fiind cele mai bune, atit de telespectatori, cit si de juriul format din realizatorul tv Titus Munteanu, interpreta Dida Dragan, jurnalista Liliana Levinta, compozitorii Adrian Ordean, Mihai Alexandru si Andrei Kerestely si regizorul muzical Alexandra Cepraga. Provincialii au cintat "Time" si "Oameni", deja binecunoscute publicului, in timp ce Dragos Chircu a interpretat piesele "Breathe Easy" si "Dreptul meu". Cei doi finalisti au un CV impresionant, ei fiind, printre altele, cistigatorii trofeului de la Mamaia, in 2005, respectiv 2006. Finalistii pentru "Cerbul de Aur" sint alesi in cadrul a trei semifinale, urmatoarele fiind transmise in direct de TVR1 pe 27 iulie si 3 august. Primii doi clasati la fiecare dintre cele trei semifinale vor concura in finala nationala din 10 august, apoi primii trei vor fi promovati in cadrul concursului international de la Brasov, ce are loc in perioada 3-7 septembrie. Astfel, pe scena "Cerbului de Aur" 2008 vor urca 30 de concurenti, 27 fiind din strainatate. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.