Ultima oră

Pompierii au avut parte de un week-end fierbinte

Dan Chiriac
15 iul 2008 764 vizualizări
Pompierii vrinceni au avut parte de un sfirsit de saptamina foarte incins, atit la propriu cit si la figurat. Duminica seara, acestia au stins focul izbucnit la locuinta lui Vasilica Rimniceanu, situata pe strada Echitatii, din Gugesti.

Pentru localizarea ºi lichidarea incendiului s-au deplasat la fata locului doua autospeciale de lucru cu apa si spuma. în urma incendiului au ars acoperisul din lemn cu invelitoare din carton asfaltat ºi azbociment al unei bucatarii pe o suprafata de circa 30 metri patrati, acoperisul grajdului din lemn cu invelitoare de azbociment, pe o suprafata de aproximativ 40 metri patrati si 12 tone de paie aflate in curte. Incendiul s-a propagat si la un adapost de animale situat in apropiere, proprietatea Auricai Tarinca. în urma incendiului, Gheorghe Pacuret, ginerele femeii, a suferit arsuri pe o suprafata de aproximativ 40% din antebrat. Incendiul a fost generat, cel mai probabil, de jar sau scintei provenite de la mijloace de incalzit. Tot duminica seara, Detasamentul Focsani a intervenit pentru stingerea unui incendiu in localitatea Podu Lacului, comuna Poiana Cristea, izbucnit la proprietatea lui Nicu Roman. Interventia celor doua autospeciale de lucru cu apa si spuma a durat in jur de patru ore, timp in care au ars aproximativ 20 tone de plante si furaje uscate depozitate sub forma de sura. Cel mai probabil, incendiul s-a declansat din cauza unei persoane care a dat foc intentionat la furaje. Seara, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu soldat cu arderea a circa 50 metri patrati de vegetatie uscata in Focsani, pe strada Democratiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.