Ultima oră

S-a izbit de un tir si a intrat cu masina in sant

Ziarul de Vrancea
13 iun 2008 1054 vizualizări
Din cauza neatentiei la volan tot mai multi soferi devin victimele accidentelor. Un tinar de 26 ani din Focsani se zbate acum intre viata si moarte dupa ce s-a rasturnat ieri cu masina in sant.

Alexandru Daniel Buda, aflat la volanul unui Cielo pe directia de mers Urechesti -Golesti, a intrat intr-un TIR care mergea regulamentar in fata sa. In urma impactului, masina sa a derapat si a iesit de pe carosabil, baiatul fiind blocat in interiorul masinii. "Din cauza neatentiei in conducere a intrat cu partea laterala fata, in partea din spate a tirului cu numar de Suceava, care circula pe aceeasi directie de mers. Barbatul a ramas imobilizat in autovehicul si a fost chemata descarcerarea", ne-au spus politistii. Baiatul a ajuns in stare grava la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon". Si Ana Maria Negru, 29 ani, din Focsani, a ajuns, miercuri, in sant cu masina, dupa ce a pierdut controlul volanului. Evenimentul s-a intimplat tot in Urechesti. Tot ieri, trei cadre didactice din Marasesti au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident. Rutieristii spun ca masina condusa de Adriana Constandache a fost lovita de un alt sofer care nu a respectat distanta regulamentara in timpul mersului. Se pare ca cei trei profesori vroiau sa ajunga la Hanul dintre Vii, unde urmau sa participe la o masa festiva organizata cu ocazia sfirsitului de an scolar. Si Liviu Catan, 19 ani, din Focsani a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce scuterul pe care se afla a fost lovit de masina condusa de Vasilica Constantin, o tinara in virsta de 26 de ani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.