Ultima oră

Un vrincean a comis un dublu asasinat dupa care s-a sinucis

Dan Chiriac
16 apr 2008 1352 vizualizări
Un barbat din Straoane si-a impuscat fosta logodnica si un taximetrist, dupa care s-a sinucis u actualul prieten al fetei a scapat cu rani usoare

Un barbat din comuna Straoane a comis un dublu asasinat in orasul Heraklion din insula Creta, dupa care s-a sinucis. Gheorghe Grigoras, 36 ani, nu a putut accepta ideea ca logodnica lui, o tinara din Buzau, l-a parasit si se iubea cu un grec. Luni seara, barbatul si-a urmarit fosta iubita, iar cind aceasta s-a urcat intr-un taxi a deschis focul asupra sa si a celorlalti doi barbati aflati in masina. Femeia si taximetristul au murit pe loc, in timp ce actualul prieten al fetei a scapat cu rani usoare. Vrinceanul s-a sinucis dupa comiterea dublului asasinat.


Gheorghe Grigoras i-a impuscat mortal pe logodnica sa, care tocmai il parasise, si pe taximetristul care intimplator o transporta. Apoi, tinarul s-a indepartat de masina si s-a sinucis inainte de a fi retinut de Politie. Politistii eleni spun ca autorul si-a urmarit fosta iubita mai multe sute de metri si a deschis focul asupra sa in timp ce aceasta urca intr-o masina in care se mai aflau doi cetateni greci, in centrul orasului Heraklion. Unul dintre acestia era iubitul actual al fetei, care a scapat ca prin minune cu viata. Taximetristul a murit pe loc sub ploaia de gloante a vrinceanului. Vestea faptei comise de Gheorghe Grigoras a ajuns repede aseara in comuna Straoane. Primarul Vasile Zbirciog a fost cel care a dat vestea familiei. Cum mama barbatului este grav bolnava, la sediul primariei a fost chemata sora lui Grigoras, Lacramioara Coman. Acesta se intorcea de la munca si a izbucnit in plins cind a aflat ce s-a intimplat. Ea a fost cu greu linistita si, in cele din urma, a reusit sa spuna citeva vorbe despre fratele sau. "Nu l-am vazut de opt ani, de cind plecase in Grecia. Vorbeam cu el la telefon si stiam ca are o fata. Era un baiat linistit", a spus Lacramioara. In timp ce aflase vestea trista, aceasta a fost sunata si de sotul ei, care vazuse stirea la televizor. Localnicii vorbesc de bine baiatul care a comis grozavia. "Sint o familie linistita. De cind a murit taica-su, in urma cu 15 ani, fiecare a incercat sa-si gaseasca rostul in viata. E plecat de opt ani in Grecia, iar in toamna a fost acasa sa-si schimbe buletinul", ne-a spus Irina Manolache. Gheorghe Grigoras mai are doi frati, ambii fiind plecati la munca in Italia. Cum mama baiatului mort este grav bolnava, fratii sai urmeaza sa se ocupe de repatrierea corpului si de inmormintare. Fratii aflati in Italia urmau sa fie anuntati aseara despre tragedia petrecuta la Heraklion. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.