Ultima oră

Doua autoturisme in flacari

Dan Chiriac
4 feb 2008 926 vizualizări
Doua autoturisme au fost cuprinse de flacari simbata seara si au fost distruse in proportie de circa 50%.

O Dacia si un Matiz au ars in proportie de 50 la suta

Primul incident s-a produs in jurul orelor 20.00, in dreptul blocului 22 de pe Bulevardul Brailei din Focsani. Proprietarul acestuia, Cornel Gabriel Cucu, 41 de ani, a fost suspectat ca si-a incendiat masina, mai ales ca era intr-o vadita stare de ebrietate. Trecatorii si cei adunati la fata locului spuneau ca l-au vazut pe focsanean in timp ce cara niste cartoane in masina, pe care ulterior le-ar fi incendiat, lucru argumentat si prin faptul ca autoturismul a fost cuprins rapid de flacari, care s-au inaltat chiar la 2-3 metri. La fata locului au venit rapid politistii care patrulau prin zona, dar si pompierii si jandarmii, care au incercat sa descopere cauzele incidentului. Pentru ca totul s-a petrecut foarte repede, oamenii legii nu au gasit insa nici un martor care sa fi surprins exact momentul izbucnirii flacarilor. Pompierii au stabilit deocamdata ca focul a fost provocat de o tigara aruncata la intimplare. In urma incendiului au ars banchetele din fata si spate, bordul si o parte din motor. Ancheta va fi preluata de catre politisti pentru a stabili daca tigara a fost aruncata de proprietar sau de altcineva si daca incendiul a fost provocat intentionat. Oamenii legii aflati la fata locului spuneau ca Gabriel Cucu este cunoscut ca o persoana care face probleme la bautura. Citeva minute mai tirziu, in spatele blocului Turn din cartierul Sud a luat foc un autoturism Matiz. Masina apartinind Lilianei Olteanu a fost cuprinsa de flacari din cauza unui scurtcircuit electric la un cablu defect. Flacarile au distrus motorul autoturismului. Printre focsaneni a circulat simbata seara temerea ca masinile ar fi cazut prada unui piroman. Deja printre taximetristii din oras se faceau pronosticuri unde va arde urmatorul autoturism. Din fericire, nu a fost vorba de asa ceva, ci de incidente izolate. (C. STANILA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.