Ultima oră

Judecatorii Dita si Stoica au trecut de prima proba

Cristi Irimia
21 nov 2007 690 vizualizări
Magistratul Costica Dita, vicepresedinte cu delegatie al Tribunalului Vrancea, a luat nota 6,35 la sustinerea proiectului privind exercitarea atributiilor specifice functiei la care aspira.

Dita se mentine astfel in cursa catre numirea oficiala in postura de vicepresedinte al instantei, pozitie ocupata momentan pe o perioada determinata, cu delegatie. Mai exact, Dita se afla la al doilea mandat de acest gen, fiecare dintre acestea fiind pe 90 de zile. Pentru a fi numit pentru o perioada de 3 ani, Costica Dita trebuie sa obtina media generala minim 7 la concursul care se va termina peste patru zile. La acelasi concurs, dar pe alta functie, participa si magistratul Mihai Florin Stoica, de la Judecatoria Panciu. Acesta a luat nota 8,35 la sustinerea proiectului si are sanse mari sa fie noul presedinte al instantei pancene. Deocamdata, functia in cauza este detinuta de judecatorul Vergile Stratulat, care are mai multe numiri cu delegatie la activ. La examenul pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor a participat si Vasile Susanu, magistrat la Curtea de Apel Galati. Acesta a luat 5,21 la proiect si a pierdut ocazia de a avea sanse pentru a fi numit in functie ca vicepresedinte al CA Galati. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.