Ultima oră

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
27 oct 2007 1137 vizualizări
Se zvoneste ca Mogor Csibi, candidatul PNL-ului pentru fotoliul de europarlamentar, s-ar avea la inimioara cu o tinara speranta a politicii libere de pe meleagurile mioritice.

Iubire liberala bilingva


Diana, caci asa se numeste iubitica pregatita in platforme liberale si doctrine politice, l-ar fi impresionat pe ungur cu un decolteu generos si o pereche de ochi umezi, ca de caprioara. Asa se explica poate desele vizite pe care Mogor le-a facut la Vrancea, parte pentru promovare, parte pentru priviri galese. Amorezii s-au regasit si la Galati, la lansarea euro-candidatilor, unde ar fi petrecut ceva timp impreuna. Intilnirea a fost intrerupta brusc de dorinta tinerelor fandosite liberale din Focsani care au gasit oportuna plimbarea in orasul de pe malul Dunarii pentru a face cumparaturi. Fitze grele, ce sa spunem! Cit despre telenovela dintre Mogor si Diana, se pare ca domnul ar mai avea o domnita pe la Cluj. Sa vedem ce-o sa iasa. Kosonem, ca atit stiu pe ungureste, adica multumim de birfa!


Nota 2 pentru o nevasta de director


Surse din cadrul DADR Vrancea sustin ca nevasta directorului Costica Neata a concurat recent pentru un post de inspector in cadul Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Vrancea. Ca orice director care se respecta, Neata a facut citeva drumuri la Bucuresti cu botul ridicat la masina. Ca orice nevasta de director, doamna Neata s-a dus evident pregatita la examen cu subiectele invatate inainte. Cind ce sa vezi? In ziua concursul comisia de examinare a schimbat cafeaua! Pardon! A schimbat subiectele. Drept consecinta, doamna a reusit sa raspunda la patru dintre cele 20 de intrebari de pe foaia de examen si sa obtina cu chiu cu vai nota 2. In astfel de imprejurari vitrege, doamna director nu "s-a ales" si a ramas "fara coletdzi". Evident ca lucratura a fost orchestrata din sferele inalte ale politicii liberale, care nu-l mai au la ficati pe democratul Costica Neata, pregatit si el sa fie eliberat din functie.


Ce ne-am face fara dvs, domnule Dila?


Seful Protectiei Consumatorului, Dumitru Dila, cel care apara interesele vrincenilor la cel mai inalt nivel judetean, a inceput sa stringa material pentru a pune de un cult al personalitatii. Consumatorii, incintati de modul in care le-au fost rezolvate reclamatiile, au tinut sa isi exprime recunostinta eterna iubitului conducator al OPC-ului. "Domnule Inspector sef, va multumesc din suflet pentru ajutor, e placut acum in Romania, stiind ca exista oameni ca dvs", spune o focsaneanca intr-o scrisoare de multumire. "Va multumesc ca cele sesizate s-au rezolvat favorabil", mai scrie un cetatean recunoscator. Pina si patronul recalcitrant de la Ruginesti, care i-a dat afara din magazin pe inspectorii veniti in control, s-a cait de gestul necugetat, transmitind, prin intermediul unei depese scrise de sotie, "va rugam dle Inspector sef sa acceptati scuzele noastre si asigurarea ca acesta a fost un caz izolat care nu se va repeta si, drept urmare, sa nu ne sanctionati pentru situatia creata". Cu plecaciuni adinci va multumesc anticipat, cu deosebita consideratie, al dumneavoastra consumator umil.


Cadou de ziua lui, fara amenda


Si tot despre domnul Dumitru Dila, seful Oficiului pentru Protectia Consumatorilor Vrancea, va povestim in continuare ca a facut cinste de ziua sa onomastica. Nu cu bomboane sau cupe de sampanie, ci cu treceri cu vederea la agentii economici care au mai incalcat drepturile consumatorilor. De Sf. Dumitru, Dumitru Dila a fost mai indulgent decit de obicei la impartitul amenzilor si al avertismentelor. Numai ca sa nu ajunga sa primeasca daruri neplacute in schimb, vreun tort care expira peste vreo 60 de ani, facut intr-o bomba de bucatarie de la sud de Dunare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.