Ultima oră

Trafic infernal in oras

Dan Chiriac
25 oct 2007 804 vizualizări
Festivalul Viei si Vinului provoaca un adevarat calvar soferilor u politistii ii roaga pe focsaneni sa circule cu masinile numai in caz de urgente

Inchiderea bulevardului Unirii pentru desfasurarea festivalului Viei si Vinului a paralizat practic traficul in oras. Intersectia din zona Big, dar si arterele din zona centrala sint supraaglomerate. Politistii rutieri spun ca nu pot face fata acestei situatii. "Avem noua politisti care incearca sa dirijeze traficul in centrul orasului, dar din cauza vremii de afara totul este o nebunie. Din acest motiv ii rugam pe conducatorii auto sa iasa cu masina in oras doar daca au probleme urgente, astfel sa apeleze la mijloacele de transport in comun", spune subcomisarul Catalin Stegarescu, de la Biroul de Siguranta Rutiera in mediul Urban. Cu ocazia festivalului, politistii, pompierii, jandarmii, politistii comunitari, inspectorii DSP, DSV si OPC vor veghea la buna desfasurare a acestuia. Politistii de la Ordine Publica, alaturi de jandarmi, vor incerca pe toata durata festivalului sa mentina ordinea si siguranta publica. Alaturi de acestia, conducerea IPJ Vrancea va trimite in zona si politistii de la DPIR pentru a interveni in momentul in care se vor ivi scandaluri. Nici pompierii nu vor sta deoparte, asigurind interventiile in caz de incendiu, dar nu vor fi lipsi nici controalele la standuri. Totodata, echipajele Serviciului Politiei Rutiere vor intensifica controale pentru depistarea celor care se urca la volan dupa ce au consumat alcool. Serviciul de Ambulanta Vrancea va trimite la festival, in fiecare seara, cite un echipaj, care va fi pregatit sa intervina in caz de urgenta. Pentru linistea cetatenilor, inspectorii Oficiului Pentru Protectia Consumatorului, Directia de Sanatate Publica si Directia Sanitar-Veterinara vor "patrula" printre comercianti si vor controla calitatea produselor oferite spre vinzare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.