Ultima oră

Avocatii spun adio burlaciei

Cristi Irimia
9 oct 2007 7768 vizualizări
Mai multi avocati din cadrul Baroului Vrancea s-au casatorit ori se vor casatori curind. Cea mai recenta casnicie a fost a lui Mircea Liviu Ciobotaru, care si-a unit destinele cu Monica Perjaru, in week-end-ul trecut.

Aparatorii Ciobotaru, Amariutei si Coksirin si-au gasit perechile in viata

Mircea Liviu este avocat, ca si tatal sau, Mircea Ciobotaru, unul dintre aparatorii cu vechime din barou, dar si fost presedinte al Judecatoriei Focsani. Nunta la care au participat peste 200 de persoane a avut loc la restaurantul hotelului Fashion Center. Nu au lipsit multi dintre colegii de breasla ai avocatilor Ciobotaru, cum ar fi Ion Bratu, Matei Bratu, Marcel Soare, Adrian Labunt, Maria Bobirnac, Florea Ciortan, Codrut Balas sau Gabriel Nicolae. Mirele a fost nevoit sa ofere sotiei sale un numar de streap-tease, pentru a o rascumpara dupa ce a fost furata. Nasii perechii, Vetuta si Toma Saulea, s-au dovedit a fi plini de energie, in momentele de dans. O alta nunta a avut loc cu o saptamina inainte si l-a avut in prim-plan pe avocatul Valentin Amariutei. Acesta a fost cununat de Raluca Dan, secretar general al judetului, alaturi de sotul sau, avocatul Adrian Dan. La evenimentul organizat la Casa Armatei a fost prezent, fara insotitoare, si presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan. Acesta a fost reprezentat in multe procese de Adrian Dan, cu care a ramas in relatii cordiale. Peste zece zile, se va casatori si avocata Ana Maria Coksirin, in vreme ce o alta reprezentanta a baroului, Carmina Cocioaba, va fi nasa de cununie la o alta nunta. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.