Ultima oră

Sa ridem cu justitiabilii vrinceni...

Cristi Irimia
19 sep 2007 725 vizualizări
Unul dintre justitiabilii care are un proces la Tribunalul Vrancea a avut o solicitare ciudata catre presedintele de complet, dupa ce anterior ceruse sa i se discute propriul dosar mai repede, "pentru ca ma grabesc si oricum va fi aminat".

"Si mai este un dosar pe care va rog sa-l luati acum. Este al nasului meu. A avut un mic accident in aceasta dimineata si nu poate veni la dumneavoastra. Vorbesc eu si in dosarul lui", i-a spus focsaneanul judecatorului care incepuse sa regrete ca i-a luat primul dosar peste ordinea stabilita initial. "Alte neamuri nu mai aveti? Nu sintem la piata aici sa luam dosarele chiar asa cum vreti dumneavoastra", i-a spus magistratul celui in cauza, explicindu-i ca nu avea nici o calitate in dosarul "nasului sau". Astfel, a doua dorinta a justitiabilului nu s-a mai indeplinit. In cadrul aceleiasi sedinte de judecata, dar la alt proces, magistratul mai sus amintit a corectat-o pe grefiera in momentul in care aceasta a pronuntat gresit numele unei societati comerciale. "SC Garcea..." a apucat sa spuna grefiera in cauza, imediat fiind intrerupta de presedintele de complet: "SC Garantia !... Garcea este organul... respectiv", a spus judecatorul, spre amuzamentul celor prezenti in sala. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.