Ultima oră

Eleva moarta dupa ce s-a rasturnat cu masina

Ziarul de Vrancea
28 aug 2007 6304 vizualizări
Madalina Burghelea, eleva la Colegiul "Al. I. Cuza", a murit dupa ce a pierdut controlul Daciei pe care o conducea u tinara nu avea permis si luase masina fara permisiunea proprietarului u "Parca e o clasa blestemata", spune Aurelia Neagu, directorul Colegiului "Al. I. Cuza" u din aceeasi clasa a facut parte si Dan Paul Norocea, fiului preotului din Pitulusa, care a fost omorit in urma cu doi ani

O tinara focsaneanca a murit ieri noapte, dupa ce a fost victima unui accident rutier produs pe str. Cuza Voda, in timp ce se indrepta spre Cringul Petresti. Madalina Burghelea, 18 ani, eleva la Colegiul "Al. I. Cuza", a platit cu viata propria greseala, dupa ce s-a urcat la volan desi nu poseda permis de conducere. Politistii rutieri spun ca nefericitul accident s-a produs dupa ce aceasta a pierdut controlul volanului. "Pe strada Cuza Voda din Focsani, Madalina Burghelea, 18 ani, care nu poseda permis de conducere, in timp ce conducea un autoturism Dacia 1310, proprietatea Luminitei Popa, din cauza neatentiei a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma accidentului a rezultat decesul conducatoarei auto", ne-a spus comisarul Adrian Huzum, de la Serviciul Politiei Rutiere. O ambulanta a sosit imediat la fata locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru tinara. Se pare ca tinara venea de la discoteca cu un prieten de 14 ani, pe care a dorit sa-l plimbe cu masina. Baiatul a scapat doar cu o fractura din accident. Potrivit politistilor, tinara a urcat in apartamentul in care locuia cu parintii si a furat cheile de la masina tatalui. In schimb, cu acestea a deschis o alta masina, apartinind Luminitei Popa, cu care a pornit spre Cring. Eleva de la Colegiul "Al. I. Cuza" era cunoscuta ca o rebela, chiulea de la ore frecvent si, de cele mai multe ori, avea un comportament nepotrivit la clasa. "Madalina a venit prin transfer la liceul nostru, de la Grupul Scolar de Constructii Montaj. Lipsea foarte mult de la ore, nu avea situatia incheiata aproape la nici un obiect. Asa am si aflat de accident, am sunat acasa pentru a vedea cind vine sa dea corigentele. Citeodata era de nestapinit, n-avea nici o axioma morala. Insa e trist ca a murit inca un tinar. Parintii au depus eforturi mari de tot sa o aduca pe calea cea buna", ne-a spus Aurelia Neagu, directorul Colegiului "Al. I. Cuza". Madalina Burghelea trebuia sa treaca in clasa a XII-a F, colectiv care parca a fost urmarit de ghinion in ultimii ani. In aceeasi clasa a invatat si Dan Paul Norocea, fiul preotului de la Pitulusa, comuna Brosteni, care a fost omorit in urma cu doi ani. Tot din aceeasi clasa este si Elena Ioan, o tinara care de un an se afla pe patul de spital, luptindu-se cu o tumoare pe creier. "Parca e o clasa blestemata", mai spune Aurelia Neagu. Drumul spre Cring tinde sa devina o sosea periculoasa, dupa ce in urma cu aproape un an doi tineri au murit dupa ce masinile lor s-au acrosat si apoi s-au izbit de un copac. Flavia Stan si Bernard Ulrich au murit intr-un accident produs la inceputul lunii septembrie 2006. (Camelia STANILA, Dan CHIRIAC)


Doua accidente cu politisti


Sotia unui politist de Serviciul Politiei Rutiere a fost ranita grav in urma unui accident produs in apropiere de Suraia. Politistii spun ca duminica dupa-amiaza, Lenuta Blaja, 26 ani, din comuna Biliesti, in timp ce conducea un Mercedes, a efectuat o depasire urmata de pierderea controlului volanului, acrosind astfel autoutilitara Dacia condusa regulamentar de Nelu Ispirliu, 34 ani, din Focsani. Masina a fost proiectata intr-un copac aflat pe marginea drumului. Nelu Ispirliu este agent in cadrul SPR Vrancea. In urma accidentului, a rezultat ranirea grava sotiei politistului, Violeta Ispirliu, 30 ani, din Focsani, aflata pe scaunul din dreapta al autoutilitarei. Duminica noaptea, la Botirlau, agentul Alexandru Boboc, de la Sectia 12 Politie din Capitala, a fost implicat intr-un accident. Acesta a venit seara, dupa terminarea programului, la bunicii sai din Vulturu. Aici, rudele sale l-au rugat sa mearga sa-si ia nepotul de la discoteca. Pe drum, politistul a intilnit doua grupuri de tineri, care mergeau pe partea carosabila. Alexandru Boboc a redus viteza, dar instantaneu a auzit o izbitura ca si cum cineva i-ar fi lovit masina cu piciorul. In aceste conditii, politistul a dat inapoi cu autoturismul, fara sa se asigure, si a acrosat o tinara aflata intr-unul dintre grupuri. Agentul a coborit si, vazind ca a fost ranita, a urcat-o in masina pentru a o transporta la spital, la Focsani. La iesirea din comuna insa, tinara a cerut sa fie lasata acolo, pe motiv ca se simte bine si ca din sens opus vine cu un Logan presupusul sau prieten. Dupa ce a lasat-o sa coboare, politistul a plecat acasa la bunici. "Politistul este cercetat pentru fuga de la locul accidentului, pentru ca avea obligatia, fiind vorba de un incident cu victime, sa anunte politia. Tinara a fost ranita usor si a suferit o luxatie la mina", ne-a spus subcomisarul Catalin Stegarescu, de la Biroul de Siguranta Rutiera in Mediul Urban. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.