Ultima oră

Fonduri structurale pentru 7 scoli

Camelia Stănilă
4 aug 2007 620 vizualizări
Sapte unitati de invatamint din mediul rural din Vrancea vor beneficia de reabilitari prin fonduri structurale, alocate prin Programul Operational Regional (POR).

Pina luni dimineata, Inspectoratul Scolar va trebui sa inainteze la Ministerul Educatiei si propuneri pentru scolile care vor beneficia de fondurile europene. Potrivit inspectorului general Iordache Bostan, deocamdata nu se stie ce fonduri vor fi alocate pentru aceste unitati, insa licitatiile pentru proiectare si executie vor fi organizate la nivel de Minister. Seful ISJ intentioneaza sa includa pe lista noilor investitii si Scoala Tiritu din comuna Poiana Cristei, mai ales ca primarul localitatii, Zamfirel Oprea, s-a plins in nenumarate rinduri ca nu a beneficiat de bani pentru scoli. Potrivit lui Iordache Bostan, edilul din Poiana Cristei sustine ca Scoala Tiritu nu va putea fi deschisa la 15 septembrie. "Am inteles ca au mai fost inclusi intr-un program, in urma cu trei ani, insa pentru ca drumul este impracticabil societatile renunta sa lucreze. Primarul din Poiana Cristei nu depusese nici o documentatie la ISJ, insa i-am explicat cum sa faca si va fi inclus pe lista. Nu conteaza ca este de la PSD. Numai sa inteleaga ca trebuie sa faca drumul macar pina la scoala. Bani pentru scoli vor fi din ce in ce mai multi, iar primarii trebuie sa stie acest lucru si sa ia masurile necesare", a mentionat inspectorul general Iordache Bostan. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.