Ultima oră

Luata pe sus, de pe trecerea de pietoni

Dan Chiriac
10 iul 2007 764 vizualizări
67356735sfirsitul saptaminii au avut loc si 21 de tamponari

O femeie din comuna Vinatori a fost accidentata usor de conducatorul unei biciclete cu motor. Politistii spun ca in timp ce circula cu un ciclomotor, in Focsani, pe directia centru-sud, Aurel Ciocea, 49 ani, din Galati, a trecut printre doua autovehicule oprite sa acorde prioritate unui pieton angajat in traversarea regulamentara a strazii si a izbit-o pe Minodora Munteanu, 35 ani din Vinatori. Victima a fost ranita usor, aceasta suferind un traumatism cranio-facial si unul la cot. Femeia a fost transportata la spital, dar starea sa de sanatate este buna. Accidentul de ieri ii pune pe ginduri pe politisti care au intensificat in ultima perioada actiunile pentru a-i discipliniza pe motociclisti si pe cei care circula cu ciclomotoare sau mopede. Numai in ultimele trei zile ale saptaminii trecute politistii rutieri au aplicat acestei categori de participanti la trafic 110 sanctiuni. "Au fost foarte multe evenimente rutiere in care au fost implicati motociclistii sau conducatorii de mopede, astfel incit au fost intensificate actiunile pentru a-i descoperi pe cei care nu poarta casca, nu au acte de inregistrare sau inmatriculare sau nu respecta regulile de circulatie. Raziile se vor desfasura pe toata raza judetului", a declarat comisarul Adrian Huzum, de la Serviciul Politiei Rutiere. La sfirsitul saptaminii trecute, politistii au aplicat in total 853 de sanctiuni, in valoare de 36.835 lei. Au fost ridicate 17 permise si au fost retrase 13 certificate de inmatriculare pentru defectiuni tehnice. Au fost constatate doua infractiuni, ambele la alcool. Cele mai multe sanctiuni au fost aplicate celor care au depasit viteza regulamentara. La sfirsitul saptaminii trecute pe sosele din judet au avut loc 21 de tamponari. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.