Ultima oră

Hotii fura benzina din rezervoarele masinilor

Dan Chiriac
8 iun 2007 1714 vizualizări
Focsanenii se pot trezi dimineata, atunci cind pleaca la serviciu, ca masinile nu le mai pornesc deoarece au ramas fara benzina in rezervor.

Politia nu i-a prins pina acum pe faptasi Nu este insa vorba de "pana prostului" sau de alte probleme, ci de ultima preferinta a hotilor, care s-au profilat in ultimele zile pe sustrasul benzinei din rezervor. Metoda aleasa este una ingenioasa, in ultimele doua nopti hotii reusind sa sustraga zeci de litri de benzina din rezervoarele marcilor straine, parcate in special in cartierul Sud. Ba mai mult, autorii, ramasi deocamdata necunoscuti, se si "semneaza" dupa ce comit fapta. "In urma cu doua nopti mi-au intepat toate rotile de la masina, dar am crezut ca e ceva izolat. Ieri, insa, am vazut ca totul are o legatura. Pusesem 25 de litri de benzina in rezervorul masinii si dimineata, cind m-am urcat la volan, am vazut ca acul e pe rosu. Am crezut ca s-a defectat acul de la benzina si m-am dus la service sa vad ce se intimpla. Acolo am observat ca hotii au taiat furtunul de sub masina, care face legatura intre rezervor si motor, si cu ajutorul altui furtun au scos aproape toata benzina din rezervor", ne-a spus proprietarul unui Matiz, parcat pe Aleea Parc din cartierul Sud. Omul a gasit pe rezervorul masinii si "semnatura autorilor", care au scris cu creta "AN", ceea ce ar putea insemna in limbajul politiei prescurtarea de la autori necunoscuti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.