Ultima oră

Delegatie americana la Brigada 8 Artilerie Mixta

Dan Chiriac
6 iun 2007 1159 vizualizări
Ieri dimineata, comandantul Brigazii 8 Artilerie Mixta "Alexandru Ioan Cuza" Focsani, proaspat intors de la un curs desfasurat in Canada, a primit vizita unei delegatii americane

Colonelul doctor Radu Ignat s-a intilnit cu command sergeant major Michael Bartelle - Senior NCOs Allied Command Operations- Shape, plt. adj. Ion Chiru - Operational Assistant - Shape, sg. Mellissa Novacovici - Reporter - Shape, Phill Kiniery - consultant CUBIC si plt. adj. Tiberiu Nicolau, consilierul ministrului Apararii pentru maistri militari si subofiteri. Delegatia a fost primita de comandantul brigazii, colonel dr. Ignat Radu, care a revenit simbata de la un curs de specializare din Canada. Acesta a venit ieri pentru prima data la munca dupa revenirea in tara. Dupa momentul de primire a oaspetilor a urmat briefingul de informare despre locul, rolul si misiunile marii unitati, a avut loc o intilnire cu maistrii militari, subofiterii, gradatii si soldatii voluntari, activitatea incheindu-se cu vizitarea comandamentului brigazii si zonelor reprezentative din cazarma. "Michael Bartelle, in calitatea sa de leader al corpului maistrilor militari si subofiterilor, reprezinta Comandantul Suprem al Fortelor Aliate in Europa in toate domeniile ce privesc aceste categorii de personal. Scopul acestei vizite a fost informarea despre activitatea corpului maistrilor militari, subofiterilor, soldatilor si gradatilor voluntari din brigada in domeniile leadership, instruire si educatie. Toate aceste actiuni sint parte a dezvoltarii profesionale a acestei categorii de personal in cadrul Aliantei Nord- Atlantice", ne-a spus maiorul Marian Geana, ofiterul relatii publice din cadrul Brigazii 8 Artilerie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.