Ultima oră

Moarte suspecta la Bogza

Ziarul de Vrancea
11 mai 2007 2010 vizualizări
Cu citeva momente inainte sa-si dea duhul, veterinarul a fost auzit de rude, care l-au gasit cazut in curte, cu capul plin de singe

Ion Lalu, 52 ani, veterinarul din satul Bogza, comuna Sihlea, a murit ieri dimineata in conditii suspecte, fara ca nimeni sa stie exact imprejurarile in care acesta si-a spart capul si apoi a murit in fata casei sale. Barbatul a plecat miercuri dimineata la munca, chemat de sateni, a venit la prinz sa manince si apoi a plecat din nou sa consulte citeva animale. Seara, nora sa l-a vazut oprit la un magazin din centrul satului, stind de vorba cu vecinii din Bogza. Nici prin cap nu i-a trecut ca s-ar putea intimpla ceva rau cu socrul sau, care nu obisnuia sa lipseasca de acasa sau sa consume exagerat alcool. Cu toate acestea, ieri dimineata, in jurul orelor 4.30, familia veterinarului a fost trezita de zgomotul portilor. Veterinarul Ion Lalu ajunsese acasa, cu capul plin de singe. Sotia sa, Avramelia Lalu, l-a gasit cazut linga poarta gospodariei, cu sacosa in care avea medicamentele pentru tratamentul animalelor. Barbatul si-a dat ultima suflare linga rude, fara sa poata spune ce i s-a intimplat. Familia crede ca a fost vorba de un nefericit accident, dat fiind faptul ca veterinarul nu era scandalagiu si nu avea dusmani prin sat. "Pe la ora 4.30 s-au auzit portile si am iesit, am vazut sacosa cu tratamente, iar el era sprijinit de gard, nu vorbea, tragea sa moara. L-a gasit soacra mea jos, inconstient, cu capul spart la spate. Era numai singe, l-a sters soacra mea. Cred ca a cazut si s-a lovit. Am gasit pete de singe pe bolovanul de la poarta, dar si pe gard, cum s-a sprijinit, si pe drum, pe unde a venit. Probabil ca i-a venit rau si a cazut. Nu era bolnav si nu stiu daca bause ceva. Mai bea si el citeva ceva, dar nu sa se imbete, sa faca scandal. Nu avea dusmani, chiar era un tip retras care nu intra in vorba cu oameni necunoscuti. Nu credem ca l-a lovit cineva, pe corp si pe fata nu avea nici un fel de semn", ne-a spus indurerata si nedumerita Paula Balasoiu, nora barbatului. Ieri la prinz inca se mai vedeau pete de singe pe ulita satului, dar si in fata portii, unde se pare ca barbatul s-a asezat pentru a-si trage sufletul, precum si pe gard. La fata locului a venit o echipa de politisti si procurori care a efectuat cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a survenit decesul barbatului. Probele adunate de la fata locului vor fi comparate cu rezultatele necropsiei, dupa care se vor stabili cu exactitate cauzele decesului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.