Ultima oră

Prognoza meteo pentru 18 şi 19 decembrie

Ziarul de Vrancea
17 dec 2013 861 vizualizări
Vremea va fi caldă pentru această perioadă

 

 

VREMEA în ţară - miercuri. Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, la deal şi munte, unde cerul va fi variabil. În zonele joase valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei şi local va fi nebulozitate joasă sau ceaţă, mai ales la începutul zilei şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în localităţile unde ceaţa sau norii vor persista şi 9...10 grade la deal. Minimele termice se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade.

VREMEA în ţară - joi. Vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal, cu precădere la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, temporar acoperit în zonele joase, unde local se va semnala ceaţă, în special dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab, până la moderat în Dobrogea şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2...0 grade în zonele cu ceaţă sau nori persistenţi şi 10...11 grade în Subcarpaţii Munteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între -12 şi 2 grade.

VREMEA în Bucureşti: Regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă din an. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jur de 4 grade, iar cea minimă de -5...-3 grade. Vor fi condiţii de ceaţă, dimineaţa şi noaptea.

 

www.gandul.info


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.