Local

Accidente simultane

Dan Chiriac
10 oct 2006 1298 vizualizări
Doua accidente, soldate cu un mort si un ranit grav, au paralizat traficul pe E 85

Doua accidente de circulatie s-au produs in acelasi timp aseara, la citiva kilometri de Focsani. In jurul orelor 19.45, intre Garoafa si Focsani, un sucevean si-a gasit sfirsitul dupa ce a fost lovit in plin de un Ford Fiesta. "Cristinel Beldiman, 38 ani, din Tecuci, l-a surprins si accidentat mortal pe Costica Tetianu, 54 ani, din comuna suceveana Bogdana, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure", ne-a spus inspectorul Marius Milea, de la SPR Vrancea. Soferul Fordului, care face zilnic naveta intre Tecuci si Focsani, sustine ca nu a putut face nimic pentru evitarea pietonului. "A iesit dintre doua camioane, cu un sac de cartofi in spate. Aveam cam 90km/h, nu am frinat, l-am luat in plin, nu am avut timp de altceva", ne-a spus Cristinel Beldiman. La fata locului a venit si un echipaj de la SAJ Vrancea, dar medicii nu au putut decit sa constate decesul suceveanului. In acelasi timp, la Golesti, s-a petrecut un accident asemanator, dar cu soferul vinovat, de data aceasta. "Gheorghe Serban, 33 ani, din Rm. Sarat, in timp ce conducea o Dacia, nu a acordat prioritate de trecere la marcajul pietonal lui Mitache Ciolpan, 74 ani, din Golesti, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar", ne-au spus politistii rutieri. In urma impactului, batrinul a suferit rani grave si a fost transportat la Spitalul Judetean. Soferul le-a declarat politistilor ca nu l-a vazut pe batrin. Circulatia de la Golesti si pina la Garoafa a fost practic paralizata timp de o ora, din cauza celor doua accidente. In toata aceasta perioada, pe sosea s-au format coloane de masini care s-au intins pe citiva kilometri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.