Local

A furat si a zis ca i-a dat primarul

Gabriel Sava
21 sep 2006 823 vizualizări
Un straonean cunoscut cu apucaturi neortodoxe a fost prins ieri de politisti in curtea unei consatence la furat.

Gigel Popa, de 39 ani, din localitate, a profitat de faptul ca in aceasta perioada cei mai multi oameni sint la cimp si a intrat in curtea Floricai Craciun, de 66 ani. Pentru ca ii era sete, omul a luat o sticla de rachiu din care a baut zdravan. Pentru ca a fost vazut de vecinii femeii care au anuntat politia, chefliul a fost luat ca din oala. Gigel Popa le-a spus oamenilor legii ca nu stie cum a ajuns in curtea femeii, insa politistii nu s-au lasat impresionati. In momentul in care a fost intrebat de sticla de 2 litri cu tuica, straoneanul a spus ca a cumparat-o de la primarul Vasile Zbirciog. "Noi am fost anuntati de vecinii femeii ca Gigel Popa era in curtea femeii. In momentul in care l-am gasit, avea asupra lui sticla cu tuica despre care a declarat ca i-ar fi dat-o primarul", a spus seful de post, agentul sef principal Gheorghe Vlad. Confruntat cu primarul, hotul nu a mai avut nimic de spus. Florica Craciun sustine ca Gigel Popa i-a mai sustras anterior un cosor, bani si rac hiu, insa nu s-a plins politiei pentru ca a vrut sa-l prinda singura. "Legea sa-si spuna cuvintul, ca el a mai furat si din alte parti, nu e prima data acum, la mine", a spus Florica Craciun. Seful de post a facut cu acest prilej un apel catre locuitorii comunei sa-si asigure locuintele pe perioada cit sint plecati la muncile cimpului. "Acolo unde ramine gospodaria goala, le recomand oamenilor sa-si incuie casele si sa-si lase macar un ciine care sa le-o pazeasca, pentru a evita pe viitor astfel de neplaceri", a declarat Gheorghe Vlad.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.