Local

La vila lui Oprisan s-a muncit de Ziua Crucii

Silvia Vrînceanu Nichita
15 sep 2006 3564 vizualizări
In timp ce baronul PSD petrecea la implinirea a 41 de ani

La vila familiei lui Marian Oprisan de la Bolotesti, o echipa de patru muncitori a lucrat ieri toata ziua, fara apa si fara mincare, in ciuda faptului ca a fost o mare sarbatoare pentru crestini, Ziua Crucii, iar stapinul casei si-a aratat evlavia la biserica din comuna Ploscuteni. Ieri, la prinz, cind preotii ieseau cu Sfintele Daruri, muncitorii puneau de zor pavele de la firma MBM Construct pe drumul forestier care duce la intrarea in excentricul imobil de la kilometrul 27. Marian Oprisan, presedintele CJ si al PSD Vrancea, a venit dimineata si le-a dat directive muncitorilor de la firma condusa de omul de afaceri Andrei Tanase, dupa care a plecat sa-si primeasca invitatii la Palatul Administrativ. Muncitorii au evitat sa ne spuna cine i-a adus la munca, insa ne-au spus ca lucreaza pentru patron si din acest motiv nu-si permit sa se odihneasca in zi de sarbatoare. Investitia este destul de serioasa judecind dupa stivele de pavele care asteptau sa fie puse pe drumul forestier. Trandafiri portocalii pentru sefu\' Baronul Marian Oprisan a implinit ieri 41 de ani si, cu aceasta ocazie, din generozitate bugetara probabil, le-a oferit cadou angajatilor Consiliului Judetean o zi de lucru cu program scurt. Acestia s-au grabit la rindul lor sa-i ofere sefului trandafiri ... rosii. Intimplator sau nu, citiva angajati s-au prezentat in anticamera biroului nr. 1 din CJ cu trandafiri portocalii, prilej pentru avizati sa le ceara urgent "aiuritilor" sa faca drumul inapoi la florarie. In anii trecuti, baronul organiza de ziua sa "Ziua Portilor Descise" in Consiliul Judetean, insa ieri se pare ca nu a mai avut amatori. De ziua sa, Marian Oprisan a inaugurat dimineata, la Ploscuteni, in comuna pastorita de amicul sau Fanica Solomon, un monument ridicat de autoritatile locale si a participat si la hramul bisericii. Dupa ce a criticat puterea portocalie in fata fetelor bisericesti si a enoriasilor, seful CJ a inceput sa sarute miinile preotilor. Acestia si le retrageau destul de jenati intrucit acest gest nu este unul des folosit in biserica catolica. Dupa aceea, presedintele CJ s-a intors la Focsani unde a sarbatorit la Hotelul Vrancea, impreuna cu prieteni, sefi de institutii, consilieri, oameni de afaceri, precum si cu primarii si viceprimarii care i-au ramas fideli. Se pare ca baronul s- a incalzit destul de bine intrucit pe la orele serii avea stiri importante de comunicat jurnalistilor vrinceni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.