Local

Revizia la apa calda incepe miine in SUD

Iulia Crețu
22 aug 2006 861 vizualizări
SC ENET SA Focsani incepe revizia de toamna la furnizarea apei calde cu cartierul SUD. Astfel, in zilele de miercuri si joi, focsanenii din aceasta zona a orasului vor indura caldura de afara numai cu dusuri reci.

Robinetele de apa calda nu vor functiona timp de doua zile, perioada in care angajatii societatii de furnizare a agentului termic vor verifica buna stare a tevilor, racordurilor si instalatiilor. Daca in anii trecuti focsanenii erau privati de bai calde timp de doua-trei saptamini, din acest an ENET-ul va face revizia secvential, pe zone si cartiere, iar durata verificarilor va fi de numai doua-trei zile. Reprezentantii societatii de termoficare au ales aceasta solutie in special pentru confortul clientilor. "Revizia tehnica anuala se va desfasura si anul acesta conform planificarii, pentru a asigura furnizarea energiei termice in bune conditii pe perioada sezonului rece 2006-2007. Noutatea din acest an o reprezinta faptul ca revizia se va desfasura pe zone, sistind furnizarea apei calde de consum numai in zona in care se efectueaza revizia, fara a afecta celelalte zone din oras. In vederea

pregatirii echipamentelor si instalatiilor specifice, apa calda va fi sistata in zilele de 23 si 24 august la urmatoarele puncte termice: PT 9, PT 13, PT 14, PT 20, PT 25, PT 42, PT 69 si PT 80 - zona SUD", se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre si semnat de Valter Popescu, director general al SC ENET SA.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.