Local

Atentie la stranieri in caz de accident!

Silvia Vrînceanu Nichita
19 aug 2006 1151 vizualizări
O banala tamponare s-a dovedit a fi o dureroasa lectie de educatie rutiera pentru o trecatoare imprudenta dar si o lectie de mirlanie pe care un cuplu de tineri abia sositi de la munca din strainatate au oferit-o focsanenilor prezenti ieri, in jurul orelor 15.00, pe trotuarul din apropierea localului Dance Club.

O tinara grabita a trecut pe culoarea rosie a semaforului dinspre restaurantul Central si, pentru ca soferul unui Audi a frinat brusc linga ea, un taxi l-a lovit usor in partea din spate. Vazind ca draguta de masina, probabil inchiriata, a fost "agresata" din cauza tinerei cu capul in nori, soferul "italian" a coborit extrem de furios din masina, a alergat citeva zeci de metri pe trotuar si a luat-o la bataie pe tinara care tocmai provocase prin imprudenta stricaciunea. Sub privirile stupefiate ale trecatorilor, femeia a luat o bataie zdravana, pentru ca in ajutorul stranierului a sarit si insotitoarea sa, la fel de nervoasa. "Porca mizeria!" sau "Porca Madona", se putea auzi printre "stranierii" prezenti in acea zona a orasului. Cei doi au continuat sa o injure birjareste pe tinara speriata si sa o loveasca fara discernamint. In tot acest timp, incidentul a blocat traficul rutier in intersectie si zeci de curiosi s-au oprit sa privieasca scena. Doar interventia prompta a citorva trecatori a scapat-o pe tinara trecatoare cu parul intact. "Asa faceti si in Italia, nesimtitilor?!", au strigat revoltate citeva femei catre cei care ofereau tragi-comicul spectacol.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.