Local

Concurs nocturn pentru APIA Vrancea

Gabriel Sava
14 aug 2006 1259 vizualizări
In perioada 4-7 august, la sediul APIA Bacau, a avut loc concursul pe Euroregiune pentru angajarea a inca unei serii de personal pentru sucursalele judetene, printre care s-a numarat si Vrancea.

Pentru APIA Vrancea au fost disponibile 21 de posturi, care s-au ocupat integral. La concurs s-au inscris 53 de candidati, opt dosare fiind respinse. La proba scrisa au picat sapte candidati, iar la interviu s-au prezentat 38 de candidati. Pentru ca la Bacau s-a tinut concursul pentru candidati din mai multe judete, vrincenii au ajuns in fata comisiei de examinare si dupa miezul noptii, fapt care i-a nemultumit pe cei care au aplicat pentru aceste posturi. Unii dintre ei au acuzat proasta organizare a concursului si chiar au reclamat aranjamente de culise. Octavian Vieru, directorul APIA Vrancea, spune ca institutia pe care o coordoneaza va avea in total peste 100 de angajati, aici fiind inclusi si cei 21 de candidati declarati admisi. "Este un numar care ne permite sa derulam activitatile specifice in ritm normal. Va mai fi probabil inca o sesiune de angajari, pentru un numar mai mic, banuiesc ca prin luna septembrie", a precizat directorul Octavian Vieru. In ciuda faptului ca se apropie de numarul optim in ceea ce priveste angajatii, institutia se confrunta cu multe lipsuri materiale, cum ar fi calculatoare, masini, mobilier sau produse de birotica.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.