Local

I-a cazut casa in cap

Dan Chiriac
13 iul 2006 880 vizualizări
Un barbat a ajuns la spital dupa ce a incercat sa darime o casa batrineasca.

Un barbat din comuna Gura Calitei a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Focsani, dupa ce un perete din casa pe care incerca sa o darime s-a prabusit peste el. Accidentul s-a produs ieri dimineata, in satul Budesti, comuna Cotesti, in gospodaria lui Serban Avram. In jurul orelor 9.00, proprietarul asei demolate a sunat la Ambulanta pentru salvarea barbatului lovit de un perete darimat. Costel Zarzarin, 46 ani, a fost preluat de Ambulanta si transportat la spital. "Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut inchis cu pierdere de cunostinta, un traumatism de coloana, insa nu exista pericolul sa ramina paralizat. Totusi, are mai multe coaste rupte. Starea lui este stabila, insa va ramine sub supraveghere medicala la sectia de Terapie Intensiva", a spus dr. Mihail Cirstea, seful sectiei. Costel Zarzarin lucra impreuna cu Gheorghe Olteanu, 63 ani, tot din Gura Calitei, la demolarea casei. "Eram angajati de trei zile la nea Avram. Il ajutam sa darime casa, iar in schimb el ne dadea lemnele pentru a ne face si noi o crama la Gura Calitei. Dadeam brinci cu propriretarul la un colt de casa, dar acesta a cazut rau, iar o grinda l-a lovit in cap pe Costel. In cazatura s-a lovit si la spate. Impreuna cu proprietarul l-am scos de unde era si am chemat Salvarea. E cumatrul meu si inainte sa se urce in ambulanta mi-a zis sa-i dau si telefonul mobil ca sa pot sa-l sun sa-mi spuna cum se simte", povesteste Ghorghe Olteanu, celalalt muncitor. Curios, proprietarul casei s-a ferit sa anunte Politia despre accident. A sunat la Salvare de pe numarul fix si nu a apelat la 112 pentru a nu afla si Politia despre incident. Apoi s-a ascuns intr-o statie de autobuz si a negat tot timpul ca ar fi proprietarul casei demolate. Abia dupa ce politistii din comuna i-au cerut acestuia sa se legitimeze, a recunsocut ca este Avram Serban, dar a avut o explicatie hilara asupra celor intimplate. "Nu am anuntat politia pentru ca nu am furat nimic!", a spus Serban Avram, dupa care a plecat cu microbuzul la Focsani sa vada cum se simte victima.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.