Local

Adolescenta violata in timpul meciului

Dan Chiriac
11 iul 2006 1024 vizualizări
Politia din Urechesti a indentificat autorul

O adolescenta din comuna Urechesti a fost acostata si batjocorita intr-o padurice de la marginea satului de un consatean. Simbata seara, in jurul orelor 21.00, Polina P., de 16 ani, a plecat la cumparaturi si s-a intors acasa abia dupa trei ore, dupa ce a trait o experienta nefericita. "Inainte sa inceapa meciul Germania-Portugalia, fata s-a dus sa cumpere de la magazinul din centrul comunei niste rosii si castraveti. In fata magazinului erau mai multi baieti care s-au luat de ea si de prietena cu care era. Norocul prietenei Polinei a fost ca unul dintre cei aflati sub influenta alcoolului era varul ei, asa ca au lasat-o sa plece acasa. Apoi, unul dintre cei aflati la masa au luat-o pe sus pe fata mea si a dus-o intr-o ripa, dintr-o padurice. Aici, acesta a batut-o si a violat-o. Intre timp, prietena fetei a venit la noi ca sa ne intrebe daca aceasta a ajuns acasa si ne-a povestit speriata cele intimplate", povesteste tatal vitreg al Polinei. Parintii tinerei au asteptat-o sa vina acasa pina aproape de miezul noptii. Fata a ajuns la domiciliul sau, situat la doar citiva metri de postul de politie din comuna, intr-o stare jalnica. "Pe la 12.00 noaptea a venit si fata. Avea hainele pline de pamint si plingea intr-una. Sotia mea a sunat imediat la politie, pe numarul de urgenta 112", ne-a mai spus tatal vitreg al fetei. La fata locului s-a deplasat o echipa complexa de la IJP Vrancea, care a stabilit ca principalul suspect este Marian Bengus, 21 ani, din Urechesti. Acesta a fost audiat in cursul zilei de ieri la politie. Adolescenta s-a prezentat ieri dimineata la Serviciul Medico-Legal pentru a-si scoate un cetificat care sa confirme faptul ca a fost violata. In functie de rezultatele medico-legale, politistii vor propune masurile legale impotriva agresorului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.