Local

Escroaca de la PECO

Dan Chiriac
30 iun 2006 1703 vizualizări
O tinara din judetul Ialomita insela angajatii statiilor PECO, bagind in buzunar banii cu care trebuia sa achite produsele cumparate.

Claudia Dudau, 28 ani, din comuna Agrada, judetul Ialomita a fost prinsa de politistii vrinceni dupa ce a inselat mai multi angajati de la statiile PECO. Pe 28 iunie, la Politia municipiului Focsani s-a prezentat Camelia Rusu, angajata la o statie PECO din Focsani, care a reclamat faptul ca in ziua precedenta a fost inselata de doua ori de aceasi persoana, in timp ce se afla la serviciu. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Focsani s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca, in ziua de 27 iunie, o tinara necunoscuta s-a prezentat la benzinarie unde a solicitat mai multe produse. Pentru plata acestora, femeia a scos din buzunar suma de 100 RON dar, profitind de neatentia vinzatoarei, si-a luat bancnota inapoi, solicitind totodata si restul, pe care l-a si primit. Fata nu s-a oprit aici si, dupa citeva ore, s-a intors la PECO si a mai inselat-o pe vinzatoare inca o data, folosind aceasi metoda. A doua zi, Claudia Viorica Dudau, s-a prezentat la o alta statie PECO, din comuna Popesti. Aici, tinara a incercat sa-l insele pe Stefan Voicu, angajatul benzinariei. In momentul in care a luat bancnota inapoi, aceasta a fost prinsa in flagrant de politistii care erau pe urmele sale. Claudia Dudau este cercetata in prezent in stare de liberate si este acuzata de savirsirea infractiunilor de furt si inselaciune. Politistii fac apel la toti cetatenii sa sune la Politie la numarul de urgenta 112 in cazul in care considera ca au fost inselate prin aceasta metoda.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.