Local

Sefii de post, instruiti la Focsani

Dan Chiriac
22 iun 2006 2583 vizualizări
Vor fi schimbati mai multi sefi de post

Reprezentantii celor 66 de posturi de politie din judet au participat ieri la o instruire la sediul IJP Vrancea. "In primul rind am verificat tinuta acestora si ma pot declara multumit. Apoi le-am prezentat tema privind conceptul extinderii politiei de proximitate. Le-am cerut sa-si schimbe atitudinea si sa dialogheze cu cetateniii, cu autoritatile locale, dar si cu presa. Totodata solicitam si cetatenilor o mai mare deschidere fata de politistii de tara, pe care sa nu-i priveasca doar din punctul de vedere al masurilor pe care le iau, ci mai mult ca locuitori ai comunei respective", a spus subcomisarul Vasile Marin, seful Serviciului de Ordine Publica. Politisti s-au instruit si in folosirea girofarurilor si sirenelor de la masinile Logan, primite recent de la IGPR, si care trebuie folosite doar in activitati de patrulare. "Serifii" au primit si un indrumar practic de criminalistica. In alta ordine de idei, prin unele posturi de politie bate vint de schimbare. Din aceasta luna, Postul de politie Timboiesti are un nou sef. Agentul sef Maricel Ciurcumel, plecat in urma unui scandal de la Nereju, a devenit noul sef de la Timboiesti. Acesta a ocupat postul ramas vacant in urma pensionarii agentului sef Gheorghe Marian. De la 15 iunie, agentul sef Zamfir Serbu, de la Vintileasca, a devenit sef la Bordesti. Postul era liber dupa ce agentul sef Costel Ticu a fost mutat de la Bordesti la Slobozia Bradului, unde postul fusese eliberat in urma pensionarii agentului sef Constantin Danila. Cit priveste mutarile din comunele de pe Valea Milcovului, subcomisarul Vasile Marin a tinut sa precizeze ca "s-au facut verificari privind activitatea desfasurata la posturi, urmind ca pina la sfirsitul lunii sa se dispuna masuri in consecinta".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.