Local

Ars in timp ce incerca sa salveze masina

Dan Chiriac
21 iun 2006 1051 vizualizări
Incendiul s-a produs la un imobil de pe strada Odobesti

Un focsanean a suferit arsuri dupa ce a incercat sa-si salveze masina cuprinsa de flacari. Incidentul s-a produs luni seara, pe strada Odobesti din Focsani, in urma unui incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, in jurul orelor 22.00, mai multi cetateni de pe strada Odobesti au solicitat interventia pompierilor, dupa ce au observat ca locuinta Vasilicai Stoica a luat foc. Vazind ca focul se extinde la garajul in care se afla un autoturism Dacia, fiul proprietarei, Nelu Stoica, 32 ani, a intrat in mijlocul flacarilor pentru a scoate masina. Tentativa sa a avut succes doar pe jumatate, pentru ca desi Dacia a fost scoasa pe strada, in fata casei, intre timp tinarul a suferit arsuri pe 30 la suta din suprafata corpului. A fost nevoie de interventia unui echipaj de la Ambulanta care l-a preluat pe Nelu Stoica si l-a transportat la spital. "Acesta a suferit arsuri de gradele I, II si III pe membrele superioare si inferioare, git si fata, fiind internat la Terapie Intensiva. La cererea pacientului acesta va fi transferat la Spitalul SRI "Teodor Agripa" din Balotesti. Starea sa este stabila", ne-a spus Alina Pelin, purtatorul de cuvint al Spitalului Judetean. Interventia pompierilor a fost ingreunata de faptul ca in magazia familiei Stanciu se aflau foarte multe produse combustibile. "Ne-am deplasat la fata locului cu trei autospeciale, 16 militari in

termen si trei subofiteri. Stingerea incendiului s-a facut cu greutate datorita faptului ca in magazie erau sase butoaie de ulei ars, care intretineau arderea", ne-a spus mr. Jenica Lazar, purtatorul de cuvint al pompierilor. In urma incendiului au ars 60 de metri patrati din acoperisul casei, o magazie, o crama de vinificatie, bunuri de uz casnic, dar si cele sase butoaie de ulei ars.







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.