Local

Torta linga benzinarie

Dan Chiriac
18 mai 2006 934 vizualizări
Un microbuz ce efectua curse de la Gugesti la Focsani a luat foc

Un microbuz plin cu persoane care efectua curse regulate pe relatia Gugesti - Focsani a luat foc in fata benzinariei de la intersectia ce duce spre comuna Cotesti. Incidentul s-a produs ieri imineata, in jurul orelor 10.00, dar, din fericire, nici unul dintre pasagerii aflati in microbuz nu a a avut de suferit din unct de vedere fizic. "Veneam de la Gugesti si in fata benzinariei am vazut ca iese fum. Apoi am observat si flacarile. Am oprit imediat,calatorii au coborit, iar eu am incercat sa sting focul izbucnit la motor. Am folosit extinctorul care il aveam in dotare, dar nu am reusit sa sting totul", ne-a spus Culai Neagu, soferul microbuzului. Doua persoane care se aflau in benzinarie au vazut totul si au venit sa dea o mina de ajutor. "Am vazut ca iesea fum si apoi, in timp ce inca mergea microbuzul, s-a pornit si focul. Norocul a fost ca in apropiere era o groapa cu apa, aflata chiar pe marginea drumului. De acolo am carat apa pina la sosirea pompierilor", ne- au spus cei doi barbati aflati in benzinarie. Microbuzul, cu numerele de inmatriculare VN-71-LRT, a ars in partea din fata. Instalatia electrica a fost distrusa in totalitate, in timp ce motorul in proportie de 80 la suta. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au stins incendiul dupa numai cinci minute si au stabilit ca acesta s-a produs in urma unui scurtcircuit electric. Microbuzul avea asigurare CASCO, astfel incit firma care-l detine in proprietate isi va recupera paguba.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.