Local

Eleganta, putere si stil intr-o limuzina de prima clasa, Audi Q7

Iulia Crețu
14 apr 2006 980 vizualizări
Pentru noul model Audi deja s-au facut citeva comenzi din lumea buna a orasului. Pretul noului Audi Q7 este de 44.412 euro .

Sportivitate, putere si rafinament, trei caracteristici prin care poate fi definit noul model al autoturismului cu patru cerculete, Audi Q7. Bijuteria pe patru roti a fost lansata intr-un show de zile ari ieri si la Focsani, iar masina redefineste standardele in clasa modelelor din segmentul SUV. Autoturismul Audi Q7 imbina perfect sportivitatea si versatilitatea, tehnologia avansata si luxul suprem al unei limuzine premium. Caroseria are 11 variante de culori, optiunea de caroserie vopsita in doua culori, argintiu mat si gri platinum mat creind un aspect unic, deosebit de elegant. La lansare, Audi Q7 este disponibil cu doua motorizari: V8, de 4.2 litri, pe benzina, care dezvolta o putere maxima de 350 CP si motorizare diesel care utilizeaza un sistem de injectie common-rail de cea mai noua generatie, cu injectoare piezo-electrice. Dimensiunile sint: lungime 5.09 m, latime 1.98 m, inaltime 1.74 m, iar spatiul interior este foarte mare si ofera lux pentru toti pasagerii. Cei care doresc sa faca o plimbare cu noul Audi trebuie sa afle ca masina este una destinata grupurilor mari de prieteni, in autoturism fiind disponibile cinci, sase sau sapte scaune. Noul Audi Q7, pentru care deja s-au facut citeva comenzi in Focsani, vine in mai multe variante de motorizare: 4.2 V8, 3.6 V6 si 3.0 V6. Cei care s-au indragostit de luxul si sportivitatea oferite de cea mai recenta creatie a constructorului german pot opta si pentru citeva "accesorii" de lux printre care: xenon plus si faruri adaptive, plafon din sticla panoramic cu sistem de deschidere "open sky", sistem de acces in masina si pornire fara cheie "advanced key", sistem de atentionare la schimbarea benzii fara semnalizare si sistem cruise- control cu radar. Livrarile primelor exemplare Audi Q7 in Romania au inceput inca de miercuri, iar pretul de baza pentru un Audi Q7 3.0 TDI este de 44.412 euro, fara taxe; pretul pentru Audi Q7 4.2 FSI este de 56.112 euro, fara taxe. Vrincenii care doresc sa vada noua "bijuterie" creata de Audi o pot face la show-room-ul constructorului german Volkswagen de pe soseaua de centura a Focsaniului, detinut de Scorpion Exim.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.