Local

Focsanenii aleg daca este cald caloriferul

Iulia Crețu
13 apr 2006 870 vizualizări
ENET vrea sa furnizeze din nou caldura

SC ENET SA Focsani, producator si distribuitor de energie termica in sitem centralizat in municipiul Focsani, anunta ca, la solicitarea unor cetateni cam infrigurati ce-i drept de temperaturile scazute din ultimele zile, este posibil ca in perioada urmatoare sa se reia incalzirea caloriferelor macar pentru citeva ore zilnic. Insa pentru reluarea caldurii in apartamente, ENET va face un sondaj printre locatari. Focsanenii care sufera de frig pot face apel la punctul termic de care depinde blocul unde stau sa le dea din nou caldura. "In aceasta evetualitate, facem apel la toti clientii nostri sa informeze punctul termic care deserveste blocul in care locuiesc despre toate problemele si lucrarile in derulare din subsol sau apartamente si de a intreprinde masuri pentru a preveni producerea de inundatii si pagube materiale nedorite. In situatia in care cetatenii din anumite blocuri nu doresc reluarea furnizarii incalzirii pot sa-si inchida vanele de la contorii din subsolul blocurilor contorizate sau prin intermediul administratorilor sa solicite inchiderea vanelor la blocurile necontorizate", a declarat Valter Popescu, director general SC ENET SA Focsani. Cei mai nemultumiti de reluarea furnizarii de energie termica vor fi cetatenii cu venituri reduse, acestia bucurindu-se acum citeva zile de intreruperea caldurii in caliorifere tocmai pentru ca nu mai plateau atit de mult la facturile pentru incalzire. Locatarii se multumeau sa tremure pe linga ochiul de aragaz tocmai pentru ca mai scuteau ceva bani pe economia din calorifer. Pensionarii probabil ca vor achita factura la intretinere cu ajutorul banesc venit de la stat pentru Sarbatoarea Iepurasului, cei 400-500.000 de lei mergind cel mai probabil catre casieriile societatii de termoficare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.