Local

Noi angajati la ITRSV Vrancea

Gabriel Sava
9 mar 2006 2178 vizualizări
Camelia Irimia, fostul director interimar, a picat concursul.

In urma concursului sustinut luni si marti pentru mai multe posturi in cadrul Inspectoratului Teritorial pentru Regim Silvic si Vinatoare (ITRSV) Vrancea au fost declarati admisi noua candidati din cei 12 participanti. Printre cei admisi se numara si Alexandru Lefter, fost director al DTRSV Vrancea, pina in momentul in care, un control de la Ministerul Agriculturii, din luna februarie 2005, a scos la iveala grave nereguli. Alexandru Lefter a obtinut de altfel, cel mai bun punctaj dintre candidati, cu doua puncte sub maximul posibil. Astfel, Alexandru Lefter va ocupa functia de sef Birou Implementare Silvica. Cea care a ocupat o perioada de citeva luni functia de director interimar, ing. Camelia Irimia, nu a reusit sa ocupe postul pentru care a candidat, cel de sef serviciu pentru judetul Buzau. Postul a fost ocupat de Mihail Craciunescu, care a obtinut cu un punct mai mult decit Camelia Irimia. Cu toate ca inainte de concurs au fost depuse 22 de dosare pentru cele 21 de posturi, conform rezultatelor au fost ocupate doar noua dintre functiile vacante. Doua dintre acestea sint functii de conducere, un sef birou si un sef serviciu. "Examenul a constat in doua probe, una scrisa si interviu. Comisia de examinare a fost formata din reprezentanti ai MAPDR, ai Agentiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP) si ai ITRSV. Ultimul concurs pentru ocuparea unor posturi vacante in cadrul ITRSV a avut loc in luna octombrie 2005, cind au fost ocupate 8 posturi", a declarat Nicu Lupu. inspector sef al ITRSV Vrancea. In prezent, institutia care administreaza fondul silvic privat are 41 angajati, fara a-i pune la socoteala si pe candidatii declarati admisi. Pina la sfirsitul anului, numarul urmeaza a fi suplimentat pina la 80 posturi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.