Local

Un compozitor de manele si-a invitat sotia la propria cununie

Liliana Nenciu
6 mar 2006 3279 vizualizări
Vazind ca totul a fost pregatit ca la carte, fara ca ea sa stie nimic, uimita si fericita, mireasa a izbucnit in plins.

Un compozitor de manele din Focsani a vrut sa-i faca o surpriza de neuitat sotiei sale, cu care s-a casatorit civil, in urma cu mai multi ani. Saptamina trecuta, Valentin Doaga (33 ani) a apelat la o firma care organizeaza nunti si a dat sfoara in tara ca simbata, 4 martie, se va casatori, insa a rugat pe toata lumea sa nu-i spuna nimic sotiei sale Camelia. Prietenii s-au tinut de cuvint, dar mai greu i-a fost lui Valentin sa-si convinga mireasa sa vina la biserica, sa se cunune cu el. Inspirindu-se din scenariul emisiunii "Surprize- Surprize", Valentin i-a spus Cameliei ca vor merge impreuna la un restaurant, sa semneze un contract cu manelistul Liviu Guta si in drum vor trece si pe la biserica, sa aprinda o luminare, pentru ca "totul sa fie cu noroc". Cind cei doi au intrat in Biserica Sfintul "Ioan Botezatorul" din Piata Unirii, invitatii i-au primit cu apaluze. Uimita si fericita, mireasa a izbucnit in plins. "Nu stiu ce sa zic, e ceva prea emotionant! Nu pot sa cred ca toata lumea a stiut, numai eu nu! Noroc ca mi-a zis sa ma aranjez, ca mergem sa semnam un contract important", ne-a spus Camelia Doaga, functionara la sucursala CEC Vrancea. Situatia a fost inedita si pentru preotul care a oficiat cununia religioasa, dat fiind ca cei doi traiesc impreuna de zece ani. Cu toate ca mirele a planuit, in secret, acest eveniment, pina in cele mai mici amanunte, tocmai el parea mai emotionat, deoarece nu stia daca "martisorul" o sa iasa asa cum si-a imaginat. "Am avut emotii mari. Nu stiam cum va reactiona Camelia. Ma gindeam ca se va supara, ca nu va dori sa vina la biserica. Sintem de 10 ani impreuna, ne iubim foarte mult si dorim sa devenim o familie crestina. Avem un copil, insa am tinut neaparat ca sotia mea sa poarte verigheta, nu sa fim casatoriti doar pe hirtie", ne-a spus proaspatul mire, Valentin Doaga. Nunta a fost o surpriza chiar si pentru cei care au organizat-o. "Ne-am ocupat de locatie, de amenajare, de verighete, de flori, intr-un cuvint de tot ce presupune un astfel de eveniment. Ma bucur ca totul a iesit bine, dar am avut si noi emotii", ne-a declarat Sebastian Gheorghe, directorul firmei care a organizat nunta. Petrecerea a fost una speciala, deoarece artistii au cintat melodii compuse chiar de mire. Atmosfera a fost intretinuta de cunoscutii manelisti Liviu Guta si Daniela Gyorfi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.