Local

Liberalii vrinceni au pus tunurile pe Dumitrache

Gabriel Sava
4 mar 2006 863 vizualizări
Acestia il acuza pe directorul Directiei Silvice ca a "uitat" promisiunile facute la investirea in functie si a ca facut pact cu hotii.

Liberalii vrinceni nu-l mai sustin pe Laurentiu Dumitrache, in calitate de director al Directiei Silvice Focsani. Acestia au decis in sedinta Comitetului Executiv Teritorial (CET) a organizatiei PNL Vrancea ca activitatea directorului Laurentiu Dumitrache sa-i fie adusa la cunostinta ministrului Gheorghe Flutur, membru PNL. Atitudinea liberalilor echivaleaza cu retragerea sprijinului politic pentru actualul sef al silviculturii, o premiera dupa schimbatea Puterii. "Activitatea d-lui Dumitrache in calitatea sa de director executiv al Directiei Silvice cu sustinerea politica a PNL Vrancea, a facut obiectul multor interventii si nemultumiri a membrilor PNL. Ingrijorarea se refera la faptul ca, desi domnia sa si-a inceput activitatea cu acuze grave la adresa celor care au exploatat necorespunzator padurile Vrancei, ulterior a uitat de acestea, existind chiar relatii de apropiere a domniei sale cu prieteni ai PSD din domeniul exploatarii padurilor, cum ar fi domnul Girboiu, fara finalizarea nici unei actiuni de gasire a vinovatilor pentru jafurile padurilor din Vrancea. De altfel, pozitia CET Vrancea in aceasta problema, i-a fost adusa la cunostinta ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, noi considerind necesar sa nu o facem inca publica pina cind, in colaborare, nu vom gasi solutiile de rezolvare", se arata in materialul semnat de deputatul Nini Sapunaru. Seful PNL Vrancea a tinut sa precizeze ca "nu exista nici un razboi personal, al meu, cu domnul Dumitrache". Directorul Laurentiu Dumitrache a exclus ideea retragerii sprijinului politic, considerind ca "Directia Silvica nu este o institutie subordonata politic". "Nu stiu care este continutul afirmatiilor facute in materialul semnat de deputatul Nini Sapunaru, insa relatiile Directiei Silvice cu diverse persoane nu tin cont de culoarea politica a acestora. Fie ca este vorba de afiliere PSD, PNL sau PD sau oricare alta optiune politica, eu nu am voie sa fac discriminare si nici nu ma intereseaza", a replicat directorul Laurentiu Dumitrache, care pare sa ia peste picior decizia colegilor sai liberali. Trebuie precizat ca ministrul Gheorghe Flutur si-a exprimat in mod public nemultumirea referitoare la atitudinea directorului Laurentiu Dumitrache dupa una din vizitele oficialului in Vrancea, in vara anului 2005, cind a fost facuta o regie demna de vizitele fostului dictator Nicolae Ceausescu. Unii considera ca directorul Laurentiu Dumitrache mizeaza insa pe sprijinul ministrului Flutur, cu care a fost coleg de facultate, in detrimentul sustinerii politice a liberalilor vrinceni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.