Local

Preotul din Calieni era beat crita

Matei Bratu
7 feb 2006 1275 vizualizări
Rezultatele alcoolemiei l-au dat de gol pe preot.

Dupa mai bine de o saptamina de la comiterea accidentului de circulatie in care a fost implicat preotul din parohia Calieni au sosit si rezultatele alcoolemiei acestuia. Lica Ion, 36 ani, din comuna Nanesti, avea, la doua ore dupa producerea accidentului rutier, o alcoolemie de 1,85 mg/l in singe. La cea de-a doua proba de singe a reiesit ca preotul avea 1,80 mg/l alcool in singe, ceea ce inseamna ca "era baut bine". Initial preotul a refuzat sa sufle in aparatul alcooltest si a fost condus la spital pentru recoltare de singe. O data cu rezultatele biologice s-au demontat si spusele preotului, care a sustinut ca ar fi baut "doar doua beri". Politistii spun ca la o asemenea alcoolemie, Lica Ion a baut cel putin sase beri, tinind cont de faptul ca abia se putea tine pe picioare. Potrivit Serviciului Politiei Rutiere, pe data de 31 ianuarie, preotul Lica Ion, in timp ce se afla la volanul masinii sale, un VW Passat, cu numere de Italia, a acrosat-o pe Sinica Suraianu, 65 ani, care se afla pe marginea soselei. In urma impactului, victima a decedat pe loc din cauza multiplelor traumatisme si a pierderii de singe. In loc sa se opreasca pentru a vedea ce s-a intimplat, preotul a plecat de la locul accidentului oprindu-se intr-un bar. Preotul nu a recunoscut atunci ca a lovit pe cineva. "Daca am facut asta, regret si merit sa fiu pedepsit dupa legea omeneasca si dupa cea Dumnezeiasca. Ne vom primi pedepsele, fiecare, la Judecata de Apoi", a povestit imediat dupa accident, preotul Lica Ion. Preotul s- a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa, parasirea locului accidentului si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.