Local

Vrincenii vor sarbatori Ziua Recoltei

Iulia Crețu
25 aug 2005 698 vizualizări
Desi acest an a fost unul deosebit de capricios in ceea ce priveste productia agricola, autoritatile focsanene au hotarit ca pe 2 septembrie sa organizeze la Focsani Ziua Recoltei.

Desi acest an a fost unul deosebit de capricios in ceea ce priveste productia agricola, autoritatile focsanene au hotarit ca pe 2 septembrie sa organizeze la Focsani Ziua Recoltei. Cu acest prilej, toti vrincenii sint invitati sa celebreze roadele pamintului printr-un spectacol variat care va avea loc in Piata Moldovei. Agricultorii vrinceni care au obtinut recolte deosebite, de exemplu legume uriase sau de forme ciudate, care pot depasi recordurile din anii precedenti, sint asteptati la Administratia Pietelor Focsani sa se inscrie la concursuri care sa omologheze aceste recorduri. De asemenea, expozantii cu cele mai frumoase tarabe si cele mai nastrusnice ornamente vor fi rasplatiti pentru ingeniozitatea lor. "La Ziua Recoltei din acest an vor participa cei aproape 100 de comercianti care expun in piata, atit firme, cit si persoane fizice autorizate, dar si producatori agricoli. Ca in fiecare an, va fi organizat un spectacol folcloric in aer liber, dar si o serie de concursuri cu premii. Vor fi premiate cel mai mare dovleac sau cea mai frumoasa taraba a producatorilor. Premiile vor fi in bani, sume cuprinse intre 1-1,5 milioane de lei", ne-a declarat viceprimarul George Mardare. In cadrul acestei manifestari dedicate toamnei, focsanenii vor avea ocazia sa guste din produse de panificatie coapte in forme deosebite, sa participe la spectacolul sustinut de artistii de la Ansamblul Folcloric "Doina Vrancei" sau sa asiste la diferite concursuri ad-hoc.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.