Local

Idei pentru Primaria Focsani

Iulia Crețu
25 aug 2005 714 vizualizări
Racheta antiinsecte costa 45,00 lei (450.000 lei vechi).

Racheta antiinsecte costa 45,00 lei (450.000 lei vechi). Super racheta contine o plasa electrica de joasa tensiune deasa, astfel incit nici cele mai mici insecte sa nu poata trece prin ea si are izolatie pe ambele laturi pentru protectia celui care o utilizeaza. Iata o solutie noua si viabila pentru Decebal Bacinschi in incercarea acestuia de a distruge insectele siciitoare care produc atit disconfort focsanenilor. Aceasta varianta este ecologica pentru ca nu foloseste compusi chimici toxici si nici nu mai murdareste peretii cu singele gizelor. Este ideala in casa sau oriunde aveti nevoie. Vibratorul impotriva rozatoarelor este la un pret de numai 132,00 lei (1.320.000 lei vechi) si functioneaza pe baza de baterii. Dispozitivul alunga cirtitele si rozatoarele nedorite cu vibratii. Acest instrument unic NU ucide animalele, dar le alunga definitiv din apropierea utilizatorului. Simtind vibratiile, rozatoarele il percep ca pe un cutremur si vor pleca imediat. Este rezistent la intemperii si nu este simtit la suprafata de om si de animale. Toate aceste obiecte pot fi achizitionate de Serviciul de Dezvoltare Servicii Publice din cadrul Primariei Focsani de pe internet.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.