Local

Politistii string carti pentru copiii sinistrati

Iulia Crețu
24 aug 2005 638 vizualizări
Agentul de proximitate Laurentiu Bostea a fost impresionat de drama prin care au trecut copiii sinistrati din zonele afectate de furia apelor si a hotarit sa actioneze pentru refacerea fondului de carte de la bibliotecile din Nanesti si Racoasa.

Agentul de proximitate Laurentiu Bostea a fost impresionat de drama prin care au trecut copiii sinistrati din zonele afectate de furia apelor si a hotarit sa actioneze pentru refacerea fondului de carte de la bibliotecile din Nanesti si Racoasa. Politistul a demarat o campanie de stringere de carti si de rechizite scolare, pe care le va imparti prichindeilor din satele inundate in luna iulie. Laurentiu Bostea face apel la cei 10 colegi de la Serviciul de Proximitate Focsani, dar si la diferiti agenti economici din oras. Nevoia de carte si de lectura este cu atit mai mare cu cit, peste numai trei saptamini, incepe anul scolar, iar mai toate titlurile de la cele doua biblioteci au fost distruse de viituri. "Am hotarit, impreuna cu seful meu, subcomisarul Vasile Marin, ca atunci cind eu si cei 10 colegi ai mei mergem pe teren sa stringem carti care sa ajunga la copii sinistrati. Eu am fost in localitatile afectate si am vazut micuti dornici de a invata, iar acest lucru m-a motivat sa fac aceasta campanie. Sint asteptati sa participe cu donatii in carti pentru copii si rechizite scolare toti agentii economici de pe raza noastra de actiune. Pina acum au raspuns la apelul nostru trei firme, care ne-au chemat sa luam cartile, dar asteptam in continuare donatii", ne-a spus Laurentiu Bostea. Cei care doresc sa dea o mina de ajutor la refacerea fondului de carte de la bibliotecile din Nanesti si Racoasa sint asteptati cu donatii la sediul Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu", la sediul Politiei de Proximitate sau direct la agentul din zona in care locuiesc.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.