Local

De saptamina viitoare, tarife mai mici pe litoral

Iulia Crețu
17 aug 2005 742 vizualizări
In septembrie vor debuta si programele sociale

In septembrie vor debuta si programele sociale


Din 22 august, vrincenii care inca nu au apucat sa-si faca concediul la mare vor scoate ceva mai putin bani din buzunar pentru cazare in statiunile de la Marea Neagra. Tarifele vor fi mai mici cu aproximativ 25 %, un sejur de sapte zile la un hotel de doua stele ajungind la 1,7 milioane de lei. O data cu depasirea virfului de sezon, hotelierii vor incepe sa faca masive reduceri, urmind ca in prima jumatate a lunii septembrie preturile pentru o camera sa fie mai ieftine cu pina la 50%. Astfel, la un hotel de doua stele in statiunea Mamaia, o camera va costa pina la 800.000 de lei pe noapte iar, in cazul in care apelati la o agentie de turism, un sejur de o saptamina va subtia bugetul familiei cu 3,5 milioane de lei. In cazul in care doriti si servicii suplimentare, cum ar fi trei mese pe zi, biletul ajunge la 6 milioane de lei. "Dupa data de 20 august avem multe cereri pentru Mamaia, Neptun si Jupiter. Un sejur de sase nopti la hotel de doua stele plus, cu cazare si masa ajunge la 4 milioane de lei. Aceste reduceri de pret sint normale dupa jumatatea lunii august, cind nici vremea nu mai este la fel de calda, iar oamenii cam termina concediile. Cel mai ieftin va fi in septembrie, cind debuteaza programele sociale, iar vrincenii pot pleca la mare cu numai 99.000 de lei pe noapte, cazare la hotel de doua stele", ne-a spus Amalia Voicu, director la o agentie de turism din Focsani. Tarifele vor scadea substantial in prima decada a lui septembrie, cind, pentru aceleasi servicii, preturile se vor roti intre 1,7 si 4,4 milioane de lei de persoana. Distractia si relaxarea sint garantate, ceea ce va mai trebuie este o prognoza meteo favorabila si acceptul sefului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.