Local

2000 de euro, chiria pentru sediul CAS Vrancea

Gabriel Sava
17 aug 2005 941 vizualizări
La incepul acestei saptamini, Casa de Asigurari de Sanatate Vrancea a batut palma cu omul de afaceri Vasile Bogdan pentru a ramine in actualul sediu

La incepul acestei saptamini, Casa de Asigurari de Sanatate Vrancea a batut palma cu omul de afaceri Vasile Bogdan pentru a ramine in actualul sediu. "S-a convenit cu proprietarul cladirii ca CAS Vrancea sa ramina in acest spatiu pentru 4 euro/mp de cladire. Valoarea lunara a chiriei este astfel de putin peste 2000 euro", a declarat Andrei Dulgheru, directorul CAS Vrancea. Dupa ce au fost luate in calcul mai multe variante pentru sediul CAS, de la mutarea intr-un spatiu oferit de Centrul de Transfuzie Sanguina Focsani pina la birourile fostei Uniplast, intelegerea financiara se incadreaza in preturile practicate pe piata imobiliara din zona, dupa cum spun sefii institutiei. Valoarea chiriei face referire insa numai la partea de cladire, urmind ca amanuntele legate de cei peste 1000 mp de curte sa fie transate, probabil, la incheierea contractului. Semnarea actului mai asteapta insa pina la venirea unui reprezentant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate la Focsani, care va parafa intelegerea cu omul de afaceri Vasile Bogdan. Oficialii CAS Vrancea spera in acelasi timp sa poata demara in cit mai scurt timp procedura de licitatie pentru continuarea lucrarilor la noul sediu. "Am analizat resursele financiare pe care le avem la dispozitie pentru continuarea lucrarilor la noul sediu. Ele sint insuficiente, motiv pentru care cautam sa identificam si altele. Oricum, timpii tehnici pina la reluarea efectiva a lucrarilor ne mai ofera un ragaz", a adaugat directorul Andrei Dulgheru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.