Local

Aglomeratie mare in weeek-end!

Iulia Crețu
13 aug 2005 673 vizualizări
Simbata si duminica, cei care se indreapta spre mare sau munte trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare si calm pentru ca atit la gara, cit si pe sosele se anunta aglomeratie foarte, foarte mare.

Simbata si duminica, cei care se indreapta spre mare sau munte trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare si calm pentru ca atit la gara, cit si pe sosele se anunta aglomeratie foarte, foarte mare. Vremea frumoasa din ultima vreme i-a determinat pe vrinceni sa-si faca bagajele si sa plece pe litoral sau la pensiunile agroturistice si hotelurile de la munte pentru a se relaxa. Fie ca pleca cu trenul, microbuzul sau masina personala, turistii trebuie sa fie atenti la trafic, dar si la sutii care actioneaza prin gari, trenuri sau chiar pe plaja. De asemenea, biletele de calatorie trebuie sa fie procurate din timp pentru a nu avea surprize in fata ghiseului de a nu mai gasi locuri libere. "Este foarte aglomerat pe toate rutele, in special spre mare si statiunile de la munte. Cu toate ca este plin de lume, mai avem bilete disponibile", ne-au spus lucratorii de la biroul de informatiii CFR Focsani. Si participantii la trafic sint rugati de politisti sa fie foarte atenti la cum se deplaseaza cu masina personala, mai ales la sfirsit de saptamina cind se formeaza cozi interminabile. "Recomandam conducatorilor auto ca in perioada de week-end, cind traficul este foarte aglomerat, sa circule cu mai multa prudenta, sa respecte limitele legale de viteza si sa poarte centura de siguranta. De asemenea, atunci cind este aglomerat sa nu se angajeze in depasiri riscante si sa pastreze distanta intre autovehiculele din fata", ne-a spus inspectorul Zorel Burlan, purtator de cuvint la Serviciul Politiei Rutiere. Si drumurile spre comunele Tulnici si Soveja din muntii Vrancei vor fi aglomerate la sfirsitul saptaminii, dat fiind ca turistii de week-end vor sa respire aer curat si sa stea la un picnic la iarba verde. Pentru a ajunge in zonele turistice ale Vrancei, cea mai mare problema pentru soferi nu o reprezinta aglomeratia, ci gropile din carosabil


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.