Local

Autogara a modificat unele trasee spre zonele afectate

Iulia Crețu
20 iul 2005 872 vizualizări
Mai multe autobuze au ramas blocate in zonele izolate

Circulatia autobuzelor din Autogara Focsani a avut de suferit de pe urma inundatiilor si a viiturilor care au lovit judetul Vrancea saptamina trecuta. Desi majoritatea curselor se fac la orele stabilite, multe dintre acestea ajung la destinatie cu intirzieri destul de mari, uneori si citeva ore, din cauza traseului ocolitor. Soferii sint nevoiti sa aleaga alte rute pentru a evita sa ramina blocati din pricina milului, a terasamentelor desprinse, a alunecarilor de teren sau a drumurilor rupte. "Spre Vadu Rosca nu se circula deloc. De asemenea, spre Nanesti drumul este destul de dificil, autobuzele merg, dar destul de greu. Pe partea Sovejei se circula pina la Varnita, la Andreiasu nu urca decit pina la Pitulusa, iar spre Tulnici, soferii aleg un drum ocolitor pentru a ajunge la destinatie. Cele mai afectate curse de calatori au fost cele spre Vulturu, Nanesti, Tataranu, Maicanesti, Biliesti sau Galati", ne-a declarat Victor Stinga, dispecer la Biroul de Informatii Calatori de la Autogara Focsani. Cei care doresc sa ajunga la Iasi, trebuie sa stie ca nu pot merge pe ruta obisnita, prin Tecuci, pentru ca drumul este blocat. Calatorii sint nevoiti sa faca un drum mai lung, pentru ca soferii ocolesc zonele inundate pe alte trasee pentru a ajunge in capitala Moldovei. "Avem si autobuze care au ramas blocate in zonele unde au avut loc inundatii si alunecari de teren. O masina a ramas impotmolita la Vadu Rosca, altele blocate pe la Andreiasu, Herastrau sau Nereju, in locuri de unde nu se pot intoarce pentru ca nu s-au facut drumurile", ne-a mai spus functionarul de la Biroul de Informatii. Deocamdata, pretul biletelor nu a fost majorat, desi soferii recurg la trasee mai lungi pentru a ajunge in localitatile respective. Cei care doresc sa plece in diferite locuri din judet, indiferent daca au fost ori nu afectate de inundatii, sint sfatuiti sa se intereseze de valabilitatea cursei inainte de a veni la autogara. Relatii se pot obtine la numarul de telefon 614661.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.