Local

Programul manifestarilor Zilele Focsaniului

Iulia Crețu
8 iul 2005 2401 vizualizări
Cea de-a treia zi de spectacole si competitii din cadrul manifestarilor dedicate zilelor municipiului va debuta la orele 9.30, in Piata Unirii, cu Festivalul National de dans modern "Ritm" Focsani - 2005, editia a VI-a, prin parada formatiilor participante.

Cea de-a treia zi de spectacole si competitii din cadrul manifestarilor dedicate zilelor municipiului va debuta la orele 9.30, in Piata Unirii, cu Festivalul National de dans modern "Ritm" Focsani - 2005, editia a VI-a, prin parada formatiilor participante. De la aceeasi ora si pina seara, la Complexul Sportiv Milcovul -Sud se vor desfasura meciuri de tenis de cimp. De la orele 10.30 la 18.00, la Sala Polivalenta va avea loc Festivalul National de dans modern "Ritm" Focsani. Competitia este organizata de Primaria Focsani, Palatul Copiilor Focsani, Directia de Tabere Vrancea, Inspectoratul Scolar si Ministerul Educatiei si Cercetarii. De la orele 10.00, la Galeriile de Arta Focsani se va deschide expozitia "Simfonia Florilor" - editia a II-a, dar si vernisajul expozitiei de pictura "Flori", semnata Liviu Nedelcu. Tot de la 10.00, de aceasta data la Cinema Balada, prichindeii pot viziona un film pentru cei mici, urmat la 17,30 de un film artistic. Spre seara, iubitorii jocului pe tabla de sah pot participa la diferite concursuri in Gradina Publica. Cea de-a treia zi de sarbatoare se va incheia la orele 18.30, la Teatrul "Mr. Gh. Pastia" cu o expozitie de pictura si sculptura semnata Diana si Gabriel Taicutu, iar de la orele 19.00, melomanii pot participa la un concert extraordinar cu corurile "Madrigal" si "Pastorala". Tinerii vor putea participa de la orele 20.00 la doua concerte de muzica pop, unde "capul de afis" va fi tinut de trupa "Provincialii". Spectacolul va avea loc la Baza Sportiva Sud, unde, de altfel, si-au dat intilnire si consumatorii de bere si bauturi racoritoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.