Local

Info cultural

Iulia Crețu
7 iul 2005 779 vizualizări
Programul "Zilelor Focsaniului" azi

Cea de-a doua zi de spectacole dedicata Zilelor Municipiului va debuta cu competitii sportive, destinate in principal tinerilor. Astfel, la orele 09.00, la Sala Polivalenta, va avea loc un concurs de baschet intre licee. De la aceeasi ora, la Terenul II Sud se va desfasura un mini turneu de fotbal intre echipe de cartier. De la orele 09,30 pina la 20,30, la Complexul Sportiv Milcovul - Sud, vor avea loc partide de tenis de cimp. Autoritatile locale nu i-au uitat nici pe prichindei, carora le-au pregatit, de la orele 10.00, la Cinema Balada, un film numai pentru ei. Spre seara, la Mausoleul Eroilor din Sud, la orele 18.00, va incepe un spectacol folcloric sustinut de Ansamblul "Tara Vrancei". De la aceeasi ora, in Gradina Publica se va desfasura o competitie de sah, iar de la 18,30, la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" va avea loc lansarea revistei "Search - Ghidul dorintelor tale". A doua zi de manifestari se va incheia la orele 19.00 cu un concert cameral la Ateneu si cu o prezentare de moda organizata la Teatru.


Phoenix, in concert la Focsani

Peste trei saptamini, pe 29 iulie, legendara formatie rock "Phoenix" va concerta in Piata Unirii din Focsani. Ultimul spectacol sustinut de "rebelii" muzicii rock, care au incintat pe toata lumea cu "Andri Popa" si alte prelucrari dupa muzica veche romaneasca, in orasul de pe Milcov, s-a intimplat in urma cu mai bine de 30 de ani. Initiativa acestui spectacol apartine unui doctor focsanean stabilit in Germania, Dan Gogleaza, care a dorit ca si impatimitii muzicii rock sa se bucure de acest eveniment, manifestari cu care cei din strainatate sint obisnuiti.


Concert cameral la AteneuL Popular

Astazi, de la orele 19.00, in Sala "Florentin Delmar" a Ateneului Popular "Mr. Gh. Pastia" va avea loc recitalul a doi tineri muzicieni romani, flautistul Ion Bogdan Stefanescu (personalitate muzicala care figureaza in dictionarele "Men of Achievement" si "Fivethousand Personalities of the World") si chitaristul maxim Belciug, laureat la numeroase concursuri din tara si strainatate. Programul recitalului contine lucrari de la preclasic la modern, pina la exoticul muzicii sud-americane contemporane.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.